Espanyol

Rating: 1 stars Estadi Cornellà-El Prat   Barcelona, Spanje

Voetbalreizen Espanyol

Espanyol is het kleine broertje van stadgenoot FC Barcelona, en speelt haar thuiswedstrijden sinds 2009 in het prachtige nieuwe stadion 'Estadi Cornellà-El Prat'. Een stedentrip naar de prachtige cultuurstad Barcelona is prima te combineren met een bezoekje aan een wedstrijd van Espanyol.
Paginahulp
Wis filter

Filters
 

Toon resultaten

(0) voetbalreizen gevonden

Filter de resultaten

Geen evenementen beschikbaar..

Staat uw gewenste reis er niet bij?
Mocht u een wedstrijd willen bezoeken die niet in dit overzicht staat, ga dan naar de pagina "Offerte op maat" en vul zo concreet mogelijk uw wensen in. Natuurlijk kunt u ons ook een e-mail sturen. We zullen u daarna zo spoedig mogelijk een voorstel op maat doen.

Offerte op maat

Hoe reist u naar Espanyol

Boek zelf uw reis naar Barcelona en ben goedkoper uit.
Forza helpt je graag met het plannen van je reis naar Barcelona. Dat is op zich makkelijk genoeg, want er zijn meer dan voldoende geschikte vluchten om deze populaire stad te bereiken, via met name de luchthavens 'Barcelona El Prat' en 'Girona'. Hieronder vind je een overzicht van alle geschikte routes, met daarbij voor jouw gemak ook buttons met directe links naar de betreffende maatschappijen die deze routes aanbieden.

Let op: wedstrijden worden regelmatig verplaatst vanwege live-tv uitzending of bekerverplichtingen. Houd daar bij het boeken van uw reis rekening mee! Lees deze informatie, maar u kunt ons ook altijd bellen of mailen voor vrijblijvend advies: lees alles over verplaatsingsrisico's en word niet verrast

Vluchten (14)

Vertrek Duur Aankomst Maatschappij(en)
NL Amsterdam Schiphol 2 u 10 ES Barcelona-El Prat
BE Brussel Zaventem Airport 2 u 00 ES Barcelona-El Prat
DE Dusseldorf Airport 2 u 15 ES Barcelona-El Prat
NL Eindhoven Airport 2 u 05 ES Barcelona-El Prat
DE Keulen Airport 2 u 20 ES Barcelona-El Prat
NL Rotterdam Airport 2 u 00 ES Barcelona-El Prat
BE Charleroi Airport 1 u 55 ES Barcelona-El Prat
NL Amsterdam Schiphol 2 u 00 ES Girona Airport
BE Brussel Zaventem Airport 1 u 55 ES Girona Airport
NL Eindhoven Airport 2 u 00 ES Girona Airport
NL Maastricht Airport 1 u 55 ES Girona Airport
NL Rotterdam Airport 1 u 50 ES Girona Airport
DE Weeze Airport 2 u 05 ES Girona Airport
BE Charleroi Airport 1 u 50 ES Girona Airport

Vertrek

Aankomst

Barcelona

Forza tips over uw reis naar Barcelona

Wat ons betreft zijn er 2 luchthavens geschikt voor een bezoek aan Barcelona: 'Barcelona El Prat' dichtbij de stad (20 km), en 'Girona Airport' wat verder weg (100 km). Sommigen beschouwen 'Réus Airport' ook nog in de buurt. Qua kilometers klopt dat wel (110 km), maar vanwege een transfertijd van zo'n 2,5 uur is het wat ons betreft wat minder geschikt voor een (kort) weekend Barcelona. Voor de zekerheid hebben we de vluchten naar 'Réus' toch bij gezet, het is immers jullie keuze en we willen graag volledig zijn.

Barcelona is een populaire bestemming, vooral in de maanden dat het er lekker weer is. Voor velen is het een ideale bestemming voor een fijne stedentrip, en hoe meer mensen er naar toe willen hoe hoger de vluchtkosten. De periode november tot eind februari is goed te doen, daarbuiten raden we vooral aan om tijdig te boeken. Voor vrijblijvend advies bel of mail gerust!

Luchthavens

Alle luchthavens die geschikt zijn voor een bezoek aan Barcelona
Barcelona-El Prat
El Prat de Llobregat 8820, Spanje
Barcelona El Prat is het grootste vliegveld van Barcelona, en ligt zo'n 15 kilometer ten Zuidwesten van de stad. Zowel met bus, trein, metro of taxi ben je snel en makkelijk in het centrum van de bruisende hoofdstad van de provincie Catalonië.
Reisduur 25 minuten       Reisafstand 12 kilometer

Lees meer

Girona Airport
Vilobi de Onyar 17185, Spanje
Girona Airport ligt op iets meer dan een uur reizen ten Noorden van Barcelona maar is vanwege vele goedkope vluchten een betaalbaar alternatief voor de grootste luchthaven 'Barcelona El Prat'.
Reisduur 60 minuten       Reisafstand 100 kilometer

Lees meer

Luchthaven Reus
Reus 43204, Spanje
Reus Airport ligt tussen de steden Reus en Tarragona, ruim 100 kilometer ten Zuiden van Barcelona. Vanwege de goedkope vluchten op Reus is het wellicht een optie voor een reis naar Barcelona, maar de lange transfertijd maken het wat minder aantrekkelijk.
Reisduur 60 minuten       Reisafstand 110 kilometer

Lees meer

Estadi Cornellà-El Prat

Sinds enkele seizoenen speelt Espanyol haar thuis-wedstrijden in het Estadi Cornellà-El Prat. De naam verwijst naar de wijk waar het stadion ligt. Espanyol is uiteraard minder populair dan stadgenoot FC Barcelona, maar de supporters zijn zeker niet minder fanatiek. Iedere wedstrijd wordt Espanyol in een prachtige sfeer gesteund door haar trouwe supporters.

Barcelona

Hier komt binnenkort meer informatie over de stad, zoals deze ook in uw reisinformatie wordt getoond.