Forza Garanties

Voor een zorgeloze voetbalreis

Forza garandeert je een zorgeloze voetbalreis, ondanks de specifieke risico’s die bij een voetbalreis horen (lees meer). Maar wat betekent dat dan precies? Hoe vertalen we deze garanties in concrete beloftes die we al sinds 2002 (meer dan) waarmaken? Hieronder en op de vervolgpagina’s lees je over onze eigen Forza Garanties.

 • Forza Ticketgarantie

  Gegarandeerde (officiële) tickets bij elkaar, en niemand zit alleen

  Als Forza uw reis heeft bevestigd, bent u gegarandeerd dat de voetbaltickets vast gelegd zijn, óók als u bijvoorbeeld al 8 maanden vantevoren heeft geboekt (dit is lang niet bij alle aanbieders zo). U krijgt goede én betrouwbare (!) tickets, uit ons zorgvuldig opgebouwde netwerk van (officiële) ticket partners. Zitplaatsen tot en met 3 personen zijn gegarandeerd bij elkaar. Bij grotere groepen zit iedereen zo dicht mogelijk bij elkaar, en niemand zit alleen*.

  > Wat zijn de spelregels van deze ticketgarantie?

 • Forza Wedstrijdgarantie

  Beschermd bij een wedstrijdverplaatsing

  Wedstrijden worden vanwege live TV-uitzendingen en bekerverplichtingen vaak pas laat definitief vastgesteld. Een dilemma voor elke voetbalreiziger, want vanwege de beperkte beschikbaarheid van tickets en stijgende vluchtkosten is het juist verstandig zo vroeg mogelijk te boeken. Forza helpt u met dit probleem door flexibel te zijn met onze pakketten. Deze zijn kosteloos aan te passen en in sommige gevallen zelfs volledig te annuleren*.

  > Wat zijn de spelregels van deze wedstrijdgarantie?

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen je graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!

 • Gegarandeerd goed op reis
  Officiële tickets en gratis voetbalreisgids
 • Duizenden fans gingen je voor
  Laat je inspireren door de vele reisverhalen
 • Zorgeloos met 24/7 noodhulp
  Gelukkig zelden nodig, maar ook dan zijn we er