Forza Garanties

Voor een écht zorgeloze voetbalreis

Forza garandeert u een zorgeloze voetbalreis, ondanks de specifieke risico’s die bij een voetbalreis horen. Maar wat betekent dat dan precies? Wat mag u van ons verwachten? Hoe vertalen we deze garanties in concrete beloftes die we ook al sinds 2002 (meer dan) waarmaken? Hieronder en op de vervolgpagina’s leest u over onze eigen Forza Garanties.

 • Forza Ticketgarantie

  Gegarandeerde (officiële) tickets bij elkaar, en niemand zit alleen!

  Als Forza uw reis heeft bevestigd, bent u gegarandeerd dat de voetbaltickets vast gelegd zijn, óók als u bijvoorbeeld al 8 maanden vantevoren heeft geboekt (dit is lang niet overal zo). U krijgt goede én betrouwbare (!) tickets, uit ons zorgvuldig opgebouwde netwerk van (officiële) ticket partners. Zitplaatsen tot en met 3 personen zijn altijd gegarandeerd bij elkaar. Bij grotere groepen zit iedereen zo dicht mogelijk bij elkaar, en niemand zit alleen.

  > Wat zijn de spelregels van deze ticketgarantie?

 • Forza Wedstrijdgarantie

  Nooit meer bang voor een wedstrijdverplaatsing

  Vanwege de beschikbaarheid van tickets, én stijgende vluchtkosten is het verstandig uw voetbalreis zo vroeg mogelijk te boeken. Echter, de meeste wedstrijden zijn dan nog niet definitief vastgesteld. Dit betekent een risico dat de aftrap straks niet meer in uw reisschema past. Forza lost dit probleem voor u op! Met de gratis Forza Wedstrijdgarantie Basis© regelen we alles voor u, en wordt het hotel gratis verplaatst. Voor een toeslag is ook de Forza Wedstrijdgarantie PLUS© beschikbaar, waarmee u bij een verplaatsing gratis kunt omboeken, verzetten of annuleren.

  > Wat zijn de spelregels van deze wedstrijdgarantie?

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!

 • Het grootste aanbod
  Alle belangrijke Europese competities
 • Unieke Forza Wedstrijdgarantie
  Volledig beschermd tegen wedstrijdverplaatsing
 • Uitgebreide reisinformatie
  Volledig begeleid van voordeur tot stadion