Transfer van Luchthaven Reus naar Barcelona

Aeropuerto de Reus (IATA: REU)

Autovía Tarragona-Reus, s/n, 43204 Barcelona ES
www.aena.es/en/reus-airport/index.html

Reus Airport ligt zo'n 110 kilometer ten Zuiden van Barcelona, tussen de steden Reus en Tarragona in. Het is qua transfermogelijkheden zeker niet de beste optie om naar Barcelona te reizen, maar vanwege de vaak goedkope vluchten benoemen we voor de zekerheid deze optie toch maar even. Als je bereid bent wat langer over je reis te doen (bijvoorbeeld als je toch van plan bent om wat langer in de stad te blijven), dan kan de prijs toch een belangrijk argument zijn.

De beste manier om vanuit de luchthaven naar Barcelona te reizen is om de bus van 'Hispano Igualdina' te nemen. De reistijd hangt af van de drukte op de weg, maar houdt er rekening mee dat de bus er zo'n 1 uur en 45 minuten over doet om in Barcelona bij het centrale treinstation 'Sants Estació' aan te komen. Tickets zijn verkrijgbaar op de luchthaven en het station. De dienstregeling wil nog wel eens veranderen, dus check voor vertrek even via bijgaande button de site van de busmaatschappij.

Vervoerstype Duur Kostenindicatie Boek hier
Bus 1 u 45 min
Taxi 1 u 10 min € 150 per auto (enkele reis)
Bovenstaande informatie is indicatief en slechts bedoeld als ondersteuning bij het plannen van je reis. Forza Voetbalreizen accepteert geen enkele verantwoordelijkheid voor eventuele gedateerde en/of foutieve informatie. Bel ons gerust voor actueel advies, we helpen je graag!