Waarom Forza

De belangrijkste redenen waarom onze klanten altijd weer terug komen

Er zijn steeds meer aanbieders van voetbalreizen op de markt actief. Waarom zou u dan juist voor Forza Voetbalreizen moeten kiezen? Daar zijn meerdere goede redenen voor en we leggen dan ook graag uit wat ons uniek maakt. Hieronder leest u meer, maar nog liever hebben we dat u even contact met ons opneemt, zodat we alle eventuele onduidelijkheden snel uit de wereld kunnen helpen. We helpen u graag en geheel vrijblijvend op weg naar een onvergetelijke voetbalreis!

 • Het grootste aanbod

  Alle belangrijke Europese competities

  Natuurlijk kunt u bij Forza alle gebruikelijke topclubs boeken. Uit eigen ervaring weten we echter dat vaak de wat 'kleinere' clubjes een zeker zo leuke voetbalreis op leveren. Daarom biedt Forza u veruit het meest complete aanbod aan wedstrijden van alle voetbalreisbureaus. Bel gerust voor tips en suggesties en mocht de wedstrijd van uw keuze er niet bij staan, vraag dan om een offerte op maat.

 • Unieke Forza Wedstrijdgarantie

  Volledig beschermd tegen wedstrijdverplaatsing

  Wedstrijdverplaatsingen vanwege live TV-uitzending of bekerverplichtingen komen regelmatig voor. Forza lost dit probleem voor u op met onze unieke Forza Wedstrijdgarantie. Voor een kleine meerprijs nemen wij dit risico van u over en kunt u bij een eventuele verplaatsing gratis omboeken, verzetten of annuleren.

 • Uitgebreide reisinformatie

  Volledig begeleid van voordeur tot stadion

  Met onze unieke en uitgebreide Forza Voetbalreisgids gaat u voorbereid op pad. Uitleg over uw reis, de stad, de club en het stadion zorgen voor een zorgeloze voetbalreis!

 • Forza Ticketgarantie

  Tot en met 3 personen altijd naast elkaar, en niemand zit alleen

  U krijgt goede én betrouwbare (!) tickets, uit ons zorgvuldig opgebouwde netwerk van (officiële) ticket partners. Zitplaatsen tot en met 3 personen zijn altijd gegarandeerd bij elkaar. 

 • Al ruim 15 jaar uw beste keus

  Van Voetbalweekend.nl in 2002 tot Forza Voetbalreizen nu

  Kwaliteit mag u van ons in alle aspecten van onze dienstverlening verwachten: van de eerste offerte tot onze reactie op uw eventuele opmerkingen na terugkeer. Ieder seizoen zoeken we naar nieuwe en innoverende manieren om onze dienstverlening verder te verbeteren. Probeer het zelf eens en ervaar het verschil met andere sportreisbureaus!

 • Wij zijn er al geweest!

  Profiteer van onze kennis van alle stadions en bestemmingen

  Al sinds 1997 bezoeken onze medewerkers jaarlijks vele internationale wedstrijden, en we kunnen dus met recht zeggen dat we ervaringsdeskundige zijn. We kennen de locale voetbalsfeer, kennen er de weg, en gebruiken deze kennis graag om u te informeren. 

 • Vele duizenden klanten gingen u voor

  Laat u inspireren door de vele leuke reisverhalen op onze site

  Ieder seizoen gaan onze klanten in groten getale op voetbalreis, en eenmaal getroffen door het voetbalreisvirus gaan de meesten vaker met Forza op reis. We laten de vele reacties op onze service graag voor zichzelf spreken, onder de kop Referenties en bij elke clubpagina.

 • 24 uurs noodhulp

  Zelden nodig, maar ook in noodgevallen staat Forza altijd voor u klaar

  Forza zorgt er voor dat u volledig voorbereid op voetbalreis gaat. Mocht u tijdens uw verblijf tóch onze ondersteuning wensen zijn we 24 uur per dag voor u bereikbaar.

 • Altijd scherpe prijzen

  Concurrerende prijzen, maar zonder concessies aan de Forza kwaliteit

  Het zou elders wel eens goedkoper kunnen, maar nooit beter. De Forza kwaliteit is onze maatstaf, wat wordt gewaardeerd door de vele jaarlijks terugkerende klanten.

Thuiswinkel Waarborg

Thuiswinkel waarborg

Bekijk certificaat

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!