Forza Ticketgarantie

Gegarandeerde (officiële) tickets bij elkaar, en niemand zit alleen!

Forza garandeert goede voetbaltickets waarbij u tot en met 3 personen altijd bij elkaar zit. Hieronder leest u meer over de spelregels van deze garantie:

 

Tot en met 3 deelnemers altijd gegarandeerd bij elkaar
Zitplaatsen tot en met 3 personen zijn altijd gegarandeerd bij elkaar. In 98% van de gevallen betekent dat ook langs elkaar, maar in uitzonderingsgevallen kan het ook betekenen dat één stoel voor of achter (schuin) grenst aan de andere(n).

Bij meerdere personen zo veel mogelijk bij elkaar
Meestal zijn ook grotere setjes van 4, 6 of 8 personen geen probleem maar dat hangt ook van de totale groepsgrootte en de aard van de wedstrijd af. In het slechtste geval zijn de tickets in setjes van 2, 3 of 4 tickets verdeeld.

Niemand zit dus alleen!
Single tickets worden dus nooit geboekt, tenzij nadrukkelijk vóór definitief inboeken met u besproken, omdat er simpelweg geen beschikbaarheid meer is.

Veilige levering van de tickets
Onze ticket partners zorgen dat uw tickets tijdig bij u in bezit zijn. Dat gebeurt op de volgende manieren (in de reispapieren leggen we uit welke voor u van toepassing is):

 • Tickets bij het hotel. In veel gevallen worden de tickets bij het hotel voor u klaar gelegd, en overhandigd bij inchecken. Dit is gebruikelijk in onze branche, en is een belangrijke reden waarom we geen losse tickets aanbieden. Om een veilige bezorging te garanderen is het immers belangrijk dat wij het hotel boeken. Niet alleen maken we enkel gebruik van kwaliteitshotels met betrouwbaar personeel, ook kunnen wij zo de verantwoordelijkheid nemen als er in de bezorging desondanks iets mis gaat. Tickets worden normaal gesproken een dag voor de wedstrijd bij het hotel geleverd.
 • Tickets bij het stadion. Het komt ook regelmatig voor dat u de tickets bij de officiële ticketbalies nog even voor de wedstrijd moet afhalen. Dat gaat op vertoon van het paspoort of de ID-kaart van de hoofdboeker.
 • E-tickets. Tegenwoordig worden door de clubs ook steeds vaker e-tickets gebruikt. Deze worden dan meestal zo’n 2 á 3 dagen voor vertrek verstrekt, en per e-mail naar u toegestuurd.
 • Tickets per aangetekende post. In sommige gevallen komen de tickets nog naar ons kantoor, en worden ze per aangetekende post in de week voor vertrek naar u toegestuurd.

Tickets voor het thuisvak
Forza zorgt voor zo goed mogelijke tickets binnen de gekozen ticketcategorie (de blauwe blokken op de stadion afbeelding). Tenzij nadrukkelijk anders afgesproken of gekozen, gaat het om zitplaatsen tussen de supporters van de thuisclub.


 

schadevergoeding

Mochten we door omstandigheden bovenstaande garanties tóch niet waar kunnen maken, krijgt u ter compensatie de volgende vergoedingen:

 • Vergoeding voor een single ticket: Als er toch noodgedwongen iemand alleen moet zitten krijgt u een vergoeding ter waarde van de prijs die op het individuele wedstrijdticket staat vermeld. Mocht dit het geval zijn, vragen we u om ons zo gauw als u de tickets in bezit heeft van het probleem op de hoogte te brengen. Bij een tijdige melding hebben we immers nog de kans om een eventuele fout van onze ticket partner vóór de wedstrijd te herstellen. Als dat niet meer voor de wedstrijd lukt, dan vragen we u om bij terugkeer van uw voetbalreis binnen 14 dagen een korte toelichting te mailen, met een scan of foto van de wedstrijdtickets. We zullen vervolgens het compensatiebedrag binnen een week van de ontvangen mail aan u terugstorten. Noot: in meer dan 15 jaar tijd hebben we deze schadevergoeding slechts 3 keer hoeven uit te keren.
 • Vergoeding voor niet geleverde tickets: U zult begrijpen dat Forza er alles aan doet om de tickets tijdig aan u te leveren. Dat betekent dat we al vele jaren met dezelfde betrouwbare ticket partners werken, die zelfs bij noodgevallen een passende oplossing hebben. Onder aan de streep blijft het mensenwerk en zijn we ook afhankelijk van derden en andere omstandigheden waar we geen of weinig invloed op hebben. Een 100% garantie is dus praktisch onmogelijk, maar die willen we desondanks wel aan u geven zodat u met vertrouwen kunt boeken. Daarom beloven we dat we de gehele reis aan u vergoeden in het extreme geval dat het niet gelukt is om de tickets tijdig aan u te overhandigen.

Voorwaarde hiervoor is dat u direct met ons contact op neemt als blijkt dat de tickets niet op het afgesproken moment beschikbaar zijn (zie ook uw reispapieren straks). We verwachten een redelijke kans het probleem alsnog op te kunnen lossen. Om aanspraak te maken op deze hoge vorm van schadevergoeding rekenen we ook op een bepaalde bewijslast waarmee u aan kunt tonen dat u de tickets echt niet heeft gekregen. Om fraude te voorkomen zijn we genoodzaakt deze voorwaarde te stellen.

 

 

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!

 • Het grootste aanbod
  Alle belangrijke Europese competities
 • Unieke Forza Wedstrijdgarantie
  Volledig beschermd tegen wedstrijdverplaatsing
 • Uitgebreide reisinformatie
  Volledig begeleid van voordeur tot stadion