Transfer van Girona Airport naar Barcelona

Girona-Costa Brava Airport (IATA: GRO)

, 17185 Barcelona ES
www.aena.es/en/girona-costa-brava-airport/index.html

Girona Airport ligt in het noordoosten van Spanje, dicht bij de stad Girona en het kustgebied Costa Brava. Budget maatschappij Ryanair biedt veel vluchten aan op deze bestemming en daardoor kan het een goedkoop alternatief zijn voor Barcelona El Prat. Het nadeel is natuurlijk wel dat het wat verder weg ligt van Barcelona, waardoor je wat meer tijd kwijt bent aan de transfer naar het stadscentrum.

Gezien de afstand van zo'n 100 kilometer is de taxi een dure grap. Maar geen zorgen, er rijdt een prima bus shuttle van de firma Sagalés die u in ongeveer 1 uur en 15 minuten in het centrum van Barcelona brengt. De vertrektijden van bus 604 naar Barcelona (niet te verwarren met bus 605 naar Girona!) zijn samengesteld aan de hand van de vluchttijden van Ryanair. Ongeveer 25 minuten na aankomst van elke Ryanair vlucht vertrekt er een bus naar het station 'Estació del Nord'. Vanaf daar wandel je via uitgang 'Sortida Nápols' naar buiten en loop je in 5 tot 10 minuten naar metrostation 'Arc de Triomf'. Met de rode metrolijn 'L1' richting 'Hospital de Bellvitge' reis je eenvoudig verder naar je hotel.

Let op bij de terugreis dat je de bus naar 'Girona Airport' neemt, en niet per ongeluk de bus naar 'Girona'. Deze komt immers in de stad aan, en je wilt uiteraard je vlucht niet missen.

Vervoerstype Duur Kostenindicatie Boek hier
Bus 1 u 15 min € 16 per persoon (enkele reis)
Taxi 60 min € 140 per auto (enkele reis)
Bovenstaande informatie is indicatief en slechts bedoeld als ondersteuning bij het plannen van je reis. Forza Voetbalreizen accepteert geen enkele verantwoordelijkheid voor eventuele gedateerde en/of foutieve informatie. Bel ons gerust voor actueel advies, we helpen je graag!