Over ons

Al vanaf 2002 je beste adres voor een compleet verzorgde voetbalreis

Forza Sport Travel is een team van enthousiaste medewerkers met een passie voor sport in het algemeen, en voor sportreizen in het bijzonder. Het bezoeken van internationale sportevenementen is wat ons betreft het mooiste ‘weekendje weg’ wat je kunt bedenken. Voor onze medewerkers zijn er maar weinig Europese sportstadions die nog geheimen voor ons hebben. We hebben de bekende stadions en steden allen bezocht, en helpen je graag bij het samenstellen van een leuke sportreis. In welke sport dan ook. 
De koffie staat bij ons altijd klaar, dus je bent van harte welkom op ons kantoor in Reusel om samen naar de vele mogelijkheden te kijken!

Ontstaan
Onder onze oude naam Voetbalweekend.nl bieden we al sinds 2002 sportreizen aan. In eerste instantie met name gericht op voetbalreizen, zowel naar het internationale topvoetbal als naar EK- of WK-eindtoernooien van Oranje. Zo hebben we fantastische herinneringen aan de EK- en WK-campings die we in Portugal (2004), Duitsland (2006) en Zwitserland (2008) voor onze gasten hebben mogen organiseren. Dat waren fantastische avonturen die we met Forza Oranjereizen in de toekomst graag herhalen, als onze vrienden van de FIFA en UEFA een beetje mee willen werken. Een WK in Qatar was wat dat betreft wat lastig…

Forza Sport Travel vanaf 2011
Met de komst van onze eerste Tour de France-reis in 2011 en de intentie om ook andere sporten aan ons aanbod toe te voegen, bleek de naam Voetbalweekend.nl al snel niet langer geschikt. Vanwege onze internationale plannen zochten we een geschikte naam die niet alleen krachtig en sportgerelateerd is, maar ook zowel in het Nederlands, Duits en Engels hetzelfde betekent. Sindsdien heten we Forza!

Lancering nieuwe website 2017
In 2017 werd onze nieuwe website gelanceerd. Ons doel was een gebruiksvriendelijke website waar je als gebruiker uit het enorme aanbod niet alleen snel de juiste wedstrijd zult vinden, maar ook heel eenvoudig een compleet verzorgde voetbalreis samenstelt. Uiteraard met betrouwbare tickets, uitgebreide reismogelijkheden en een goed hotel als basis, maar ook met extra's die je reis helemaal af maken. Denk aan luchthaventransfers, stadionrondleidingen, fietstours en meer.
Hopelijk bent je net zo enthousiast als wij?

Veel plezier op onze site!

  • Het grootste aanbod
    Van cult club tot top club
  • Duizenden fans gingen je voor
    Laat je inspireren door de vele klantverhalen
  • 24 uurs noodhulp
    Gelukkig zelden nodig, maar ook bij nood zijn we er