Galatasaray AS

Rating: 3 stars Türk Telekom Stadyumu   Istanbul, Turkije

Voetbalreizen Galatasaray AS

Galatasaray is de populairste club van Turkije, en heeft een sterk team met onder andere 'onze' Wesley Sneijder en de Nederlandse trainer Jan Olde Riekerink. Sinds 2011 speelt Galatasaray in de prachtige 'Türk Telekom Arena' waar de ruim 50.000 fans voor een hels kabaal zorgen! Het Turkse voetbal is een belevenis op zich en in de stad Istanbul ontdekt u twee werelddelen in één stedentrip.
Wis filter

Filters
 

Toon resultaten

(0) voetbalreizen gevonden

Filter de resultaten

Einde van de lijst bereikt..

Türk Telekom Stadyumu

Galatasaray heeft afscheid moeten nemen van het wereldberoemde 'Ali Sami Yen Stadion', waar de tribunes letterlijk op en neer gingen. Het nieuwe Türk Telekom Stadium is geïnspireerd op de Arena AufSchalke en de Amsterdam ArenA. Dit fraaie stadion opende begin 2011 haar deuren met een vriendschappelijke wedstrijd tussen Galatasaray en Ajax. De Turkse president Recep Tayyip Erdoğan was van mening dat het woord 'Arena' niet bij een voetbalstadion hoorde, en om deze reden liet hij de namen van de stadia van zowel Galatasaray SK en Beşiktaş JK wijzigen van "Arena" naar "Stadyumu". In mei 2017 is de naam dan ook gewijzigd van Türk Telekom Arena naar Türk Telekom Stadyumu.

Istanbul

Hier komt een introductietekst over deze bestemming. Deze wordt vooral gebruikt voor de reisinformatie, en eventueel kunnen we deze ook voor de site op de clubpagina gebruiken.

Referenties

Galatasaray AS vs. Besiktas JK

Reisverslag
Zaterdagochtend 12 september 04.30 uur vertrekken wij (mijn broer en ik) richting Schiphol voor onze vlucht van half 7 naar Londen. We gaan vanmiddag de wedstrijd Arsenal - Stoke City bezoeken. Voor mij de eerste keer naar een wedstrijd in het buitenland.

Door Dhr. van Lith uit Oosterhout (NL).
Afgelopen weekend de wedstrijd Manchester United -Tottenham Hotspur bezocht en het was (ook deze keer) weer prima geregeld door Forza reizen. Goede en duidelijk informatie vooraf, goed hotel en prima zit plaatsen tussen de andere 75261 fans in het Old Tra

Door Dhr. Luijting uit Santpoort-Zuid (NL).

Galatasaray AS vs. Schalke 04

Reisverslag
Alles was super in orde, juist tegenslag met het weer. In naam van alle veteranen willen wij jullie bedanken voor alles.Mark ElskensVK Wakkerzeel

Door Dhr. Frederik uit Schiedam (NL).