Bundesliga

Rating: 4 stars Duitsland

Bundesliga

De populariteit van de Bundesliga is de laatste jaren enorm toegenomen. Niet alleen het goede voetbal, maar zeker ook de geweldige sfeer voor, tijdens en na de wedstrijd zorgt ervoor dat er wekelijks vele voetballiefhebbers aan de andere kant van de grens gaan kijken. Hier lopen supporters van beide clubs nog door elkaar, drinken samen een pul bier en eten gezellig een bratwurst. De inbreng van buitenlandse toppers en het goede voetbal maken de Bundesliga ook dit seizoen weer tot een waar spektakel!
Paginahulp
Wis filter

Filters
 

Toon resultaten

(0) voetbalreizen gevonden

Geen evenementen beschikbaar..

Staat uw gewenste reis er niet bij?
Mocht u een wedstrijd willen bezoeken die niet in dit overzicht staat, ga dan naar de pagina "Offerte op maat" en vul zo concreet mogelijk uw wensen in. Natuurlijk kunt u ons ook een e-mail sturen. We zullen u daarna zo spoedig mogelijk een voorstel op maat doen.

Offerte op maat

Referenties

Borussia Dortmund vs. Schalke 04

Reisverslag
Het was zoals je had voorspeld. De kaarten waren prima. De hoogte was geen probleem. Het vak was zeer gemengd met Dortmund en Schalke fans en dat zorgde voor een geweldige sfeer.

Door Dhr. Ghyczy uit Amsterdam (NL).

Hannover 96 vs. Bayern München

Reisverslag
Het is een echte aanrader om een voetbalwedstrijd van Hannover96 te bezoeken, al is het alleen maar om de ligging van het hotel en de bier und bratwurst. Wij gaan zeker nog een keer een wedstrijd hier bezoeken.

Door Dhr. Keuter uit Emmen (NL).

Bayern München vs. Hamburger SV

Reisverslag
Het voetbalweekend naar München was in één woord geweldig! De organisatie van jullie was zeer goed. Alles tot in de puntjes verzorgd.

Door Dhr. Buitenhuis uit Wormerveer (NL).

Bayern München vs. Hamburger SV

Reisverslag
Ik kan eigenlijk wel erg kort zijn het was allemaal perfect. Het boekje was zeer handig en heeft ons geholpen om het een en ander te vinden en om dingen te gaan doen. Kortom een zeer geslaagd voetbal weekend.

Door Mevr. Franke uit Alkmaar (NL).
Wij hebben allen een top weekend gehad nog bedankt voor de organisatie.

Door Dhr. Rietveld uit Utrecht (NL).

Schalke 04 vs. Bayern München

Reisverslag
We hebben een fantastisch weekend gehad in Duitsland. Alles was goed geregeld. We zitten te denken om ieder jaar een wedstrijd te bezoeken in het buitenland. Dus als jullie een goede aanbieding hebben voor het komende seizoen houden wij ons aanbevolen.

Door Dhr. Smit uit Zuidermeer (NL).

Bayern München vs. Borussia Dortmund

Reisverslag
De reis is goed verlopen. De informatie was duidelijk. Bedankt voor de service en wellicht tot ziens. We zullen zeker reclame maken voor jullie.

Door Dhr. van Berkel uit Heeswijk-Dinther (NL).

Hamburger SV vs. VfL Wolfsburg

Reisverslag
Onze voetbalreis is goed verlopen. Het boekje is ook erg goed. Komt professioneel over en veel handige info. Bedankt voor deze reis en ik zal je volgende jaar wel weer mailen en jullie site in de gaten houden.

Door Dhr. Bosch uit Den Ham (NL).

Bayern München vs. Hannover 96

Reisverslag
Wij, als familie, kijken terug op een fantastisch weekend Munchen. Onze hartelijke dank voor deze goed georganiseerde reis.

Door Mevr. van Beijnum uit Nijmegen (NL).

Bayern München vs. VfB Stuttgart

Reisverslag
Erg leuke reis alleen jammer dat ze de wedstrijd verloren. Wel een prachtig stadion al lijkt me een avondwedstrijd nog mooier als het stadion helemaal rood verlicht wordt.

Door Dhr. Borgers uit Zaandam (NL).

Bayern München vs. Hannover 96

Reisverslag
Het was een erg geslaagd weekend en zeker voor herhaling vatbaar. Ik moet zeggen, dat de reisbescheiden erg goed en zeer duidelijk verzorgd waren. Alles staat er in en op een zeer duidelijke manier.

Door Dhr. Spengler uit Raalte (NL).

Borussia Dortmund vs. Bayern München

Reisverslag
Bedankt voor jullie service, zoals eerder gemeld dat boekje vond ik top.

Door Dhr. Bisschop uit Berkhout (NL).