Schalke 04

Rating: 4 stars Veltins-Arena   Gelsenkirchen, Duitsland

Voetbalreizen Schalke 04

Schalke 04 is een echte 'Traditionsverein' met trouwe supporters die elk seizoen (tegen beter weten in?) hopen om eindelijk de landstitel naar Gelsenkirchen te kunnen halen. De laatste jaren is het aantal Nederlandse Schalke-supporters alleen maar gegroeid, en een bezoek aan de prachtige 'Veltins Arena' zal u snel duidelijk maken waarom. Geniet van de sfeer in dit voetbalbolwerk, en boek een voetbalreis naar Schalke!
Paginahulp
Wis filter

Filters
 

Let op: wedstrijden worden pas enkele weken voor de betreffende speelronde definitief vastgesteld. Met de Forza Wedstrijdgarantie bent u beschermd tegen verplaatsingen.Toon resultaten

(5) voetbalreizen gevonden

Filter de resultaten

maart 2020

 • Bundesliga
  zaterdag
  07 mrt 15.30 u
  Schalke 04
  Schalke 04 v 1899 Hoffenheim
  1899 Hoffenheim
  Vanaf
  239
  Per persoon
  Boek nu
 • Bundesliga
  zaterdag
  21 mrt 15.30 u
  Schalke 04
  Schalke 04 v FC Augsburg
  FC Augsburg
  Vanaf
  279
  Per persoon
  Boek nu

april 2020

 • Bundesliga
  zaterdag
  11 apr 15.30 u
  Schalke 04
  Schalke 04 v Werder Bremen
  Werder Bremen
  Vanaf
  219
  Per persoon
  Boek nu
 • Bundesliga
  zaterdag
  25 apr 15.30 u
  Schalke 04
  Schalke 04 v Bayer 04 Leverkusen
  Bayer Leverkusen
  Vanaf
  239
  Per persoon
  Boek nu

mei 2020

 • Bundesliga
  zaterdag
  09 mei 15.30 u
  Schalke 04
  Schalke 04 v VfL Wolfsburg
  VfL Wolfsburg
  Vanaf
  519
  Per persoon
  Boek nu

Hoe reist u naar Schalke 04

Boek zelf uw reis naar Gelsenkirchen en ben goedkoper uit.
We helpen je graag met het plannen van je voetbalreis naar Gelsenkirchen in het Duitse Noord-Rijn Westfalen. Aangezien Gelsenkirchen dichtbij Nederland ligt (ongeveer 1 uur rijden van Venlo) zullen de meeste voetbalreizigers met de auto gaan, maar de trein is natuurlijk ook een prima alternatief. Meer daarover lees je verderop.

Let op: wedstrijden worden regelmatig verplaatst vanwege live-tv uitzending of bekerverplichtingen. Houd daar bij het boeken van uw reis rekening mee! Lees deze informatie, maar u kunt ons ook altijd bellen of mailen voor vrijblijvend advies: lees alles over verplaatsingsrisico's en word niet verrast

Trein transfers (6)

Vertrek Duur Aankomst Maatschappij(en)
NL Amsterdam (Centraal Station) 3 u 50 DE Gelsenkirchen - Hauptbahnhof
NL Utrecht (Centraal Station) 2 u 35 DE Gelsenkirchen - Hauptbahnhof
NL Eindhoven (Centraal Station) 2 u 10 DE Gelsenkirchen - Hauptbahnhof
NL Arnhem (Centraal Station) 1 u 45 DE Gelsenkirchen - Hauptbahnhof
BE Brussel (Centraal Station) 3 u 40 DE Gelsenkirchen - Hauptbahnhof
BE Luik-Guillemins (Centraal Station) 2 u 50 DE Gelsenkirchen - Hauptbahnhof

Vertrek

Aankomst

Gelsenkirchen

Forza tips over uw reis naar Gelsenkirchen

Gelsenkirchen ligt in het Duitse Noordrijn Westfalen en is dus prima met de auto te doen. Veruit de meeste van onze klanten gaan dus met eigen vervoer naar Gelsenkirchen.

Een comfortabel alternatief is natuurlijk om met de trein naar Duitsland te reizen. Sommige routes naar Duitsland zijn goed te doen omdat ze een directe of indirecte verbinding met de snelle ICE treinen hebben. Dat geldt echter niet voor alle bestemmingen, en soms kan het ook een ongemakkelijke reis zijn met (te) veel overstappen. Klik op de button boven om zelf de mogelijkheden bij NS International te bekijken.

Let op: het is verstandig de treinreis pas te boeken als de wedstrijden binnen het speelweekend zijn vastgesteld. Dat gebeurt meestal zo'n 4 tot 8 weken voor vertrek. Bel ons gerust voor vragen daarover!

Trein stations

Alle trein stations die geschikt zijn voor een bezoek aan Gelsenkirchen
Gelsenkirchen - Hauptbahnhof
Gelsenkirchen 45879, Duitsland
Gelsenkirchen Hauptbahnhof is het centrale treinstation van Gelsenkirchen. Het ligt ten Zuiden van de 'Altstadt', het oude centrum van deze stad in Noordrijn-Westfalen.

Veltins-Arena

In 2001 werd de Arena AufSchalke geopend. Het is één van de modernste stadions die de laatste jaren gebouwd zijn. Het heeft de beschikking over een dak dat open en dicht kan, en het veld is in z'n geheel verschuifbaar onder de tribunes door. Door sponsoring is de Arena AufSchalke later 'Veltins-Arena' gaan heten. Het stadion zit elke thuiswedstrijd helemaal vol met hondstrouwe 'Schalker'.

Gelsenkirchen

Eerlijk gezegd is een bezoek aan Schalke 04 de belangrijkste reden voor de meeste toeristen om Gelsenkirchen te bezoeken. De ongeveer 300.000 inwoners van deze stad in de deelstaat Noordijn-Westfalen zijn trots op hun club, en trekken dan ook in grote getale elke thuiswedstrijd naar de Arena Auf Schalke.

Natuurlijk zult u als onderdeel van uw voetbalreis heus een prima restaurant in het centrum vinden, en voor een avondje bier drinken gaat u ook zeker slagen. Cultuurliefhebbers die ook op zoek zijn naar een stadswandeling door een prachtig historische stadscentrum moeten we echter teleurstellen. Gelsenkirchen heeft wat dat betreft weinig te bieden, en als u dat belangrijk vindt dan raden we u in Duitsland eerder steden als Keulen, Berlijn, Hamburg of München aan.

Als u echter de sfeer van een rauwe volksclub wilt vinden, met supporters die elke thuiswedstrijd hartstochtelijk achter hun club staan, dan bent u op het juiste adres!