Borussia Mönchengladbach

Rating: 3 stars Borussia-Park   Mönchengladbach, Duitsland

Voetbalreizen Borussia M'gladbach

Op slechts een uurtje rijden van Eindhoven speelt Borussia Mönchengladbach haar thuiswedstrijden in het schitterende Borussia-Park. Een bezoek aan 'die Fohlen' in Gladbach is een belevenis voor iedere voetballiefhebber, en is al jaren populair onder Nederlandse en Belgische voetballiefhebbers. Beleef van dichtbij of men oude tijden kan doen herleven voor de Borussen!
Paginahulp
Wis filter

Filters
 

Toon resultaten

(0) voetbalreizen gevonden

Filter de resultaten

Geen evenementen beschikbaar..

Staat uw gewenste reis er niet bij?
Mocht u een wedstrijd willen bezoeken die niet in dit overzicht staat, ga dan naar de pagina "Offerte op maat" en vul zo concreet mogelijk uw wensen in. Natuurlijk kunt u ons ook een e-mail sturen. We zullen u daarna zo spoedig mogelijk een voorstel op maat doen.

Offerte op maat

Borussia-Park

In 2004 verliet Borussia Mönchengladbach na 85 jaar het mythische 'Bökelberg' stadion. Dit oude sfeervolle stadion werd te klein en voldeed niet meer aan alle veiligheidseisen. De 'Bökelberg' staat nog immer synoniem voor de vele successen uit de jaren '70. De fanatieke supporters hopen dat de club snel terug keert in de top. Met het prachtige Borussia Park hebben ze een stadion dat daar klaar voor is!

Mönchengladbach

Hier komt binnenkort meer informatie over de stad, zoals deze ook in uw reisinformatie wordt getoond.

Referenties

Was prima geregeld! Dank en wie weet tot een volgende keer.

Door Dhr. Eradus uit Oostvoorne (NL).
Onze overall conclusie was: uitstekend. Hotel: niets op aan te merken, prima service & ontbijt. Tickets: lagen keurig klaar. Service van jullie kant: opvallend jullie snelle reacties, lijkt erop dat jullie het prima voor elkaar hebben en solide organisatie hebben, die weten wat een voetballiefhebber nodig heeft. Wedstrijd: top, goed georganiseerd! Zal in de toekomst nogmaals gebruik van jullie maken!

Door Dhr. van Nieuwkerk uit Mijdrecht (NL).
De voetbalreis was een geslaagd cadeau voor de 13de verjaardag van mijn zoon. Hoewel we geen doelpunten hebben gezien, was het een zeer sfeervolle en goede wedstrijd. De beleving vooraf met een bezoek aan de fanshop en de aankomst van de supporters, en de overnachting in een goed hotel op enkele kilometers van het stadion na de match, zorgde in combinatie met mooi weer, voor een geweldige dag. De dag erna een bezoekje aan de stad was ook zeer aangenaam. Voor herhaling vatbaar!

Door Dhr. van Hooijdonk uit Essen (NL).
Ja, het was een fijne voetbalreis. Het Holiday Inn hotel was mooi centraal gelegen. De kamers waren ruim en er was een uitgebreid ontbijt buffet. Het was sfeervol in het groen-wit gekleurde Borussia Park. De 1-1 was een uitslag waar Borussia Mönchengladbach wel vrede mee kon hebben, al werd een grote kans vlak voor tijd om zeep geholpen. Al met al een bijzondere trip naar een echte 'Tradionsverein'. Met vriendelijke groet, Mark Bankert

Door Dhr. Bankert uit Obdam (NL).
Het was een fantastisch weekend. Ik ben samen met m'n zoontje van 12 gegaan, zie foto. Alles was prima geregeld. Hele mooie plaatsen en een prima hotel (Kastanienhof). Mvg, Marc Gozeling

Door Dhr. Gozeling uit Sassenheim (NL).