Borussia Mönchengladbach

Rating: 3 stars Borussia-Park   Mönchengladbach, Duitsland

Voetbalreizen Borussia M'gladbach

Op slechts een uurtje rijden van Eindhoven speelt Borussia Mönchengladbach haar thuiswedstrijden in het schitterende Borussia-Park. Een bezoek aan 'die Fohlen' in Gladbach is een belevenis voor iedere voetballiefhebber, en is al jaren populair onder Nederlandse en Belgische voetballiefhebbers. Beleef van dichtbij of men oude tijden kan doen herleven voor de Borussen!
Paginahulp
Wis filter

Filters
 

Toon resultaten

(0) voetbalreizen gevonden

Filter de resultaten

Geen evenementen beschikbaar..

Staat uw gewenste reis er niet bij?
Mocht u een wedstrijd willen bezoeken die niet in dit overzicht staat, ga dan naar de pagina "Offerte op maat" en vul zo concreet mogelijk uw wensen in. Natuurlijk kunt u ons ook een e-mail sturen. We zullen u daarna zo spoedig mogelijk een voorstel op maat doen.

Offerte op maat

Hoe reist u naar Borussia Mönchengladbach

Boek zelf uw reis naar Mönchengladbach en ben goedkoper uit.
We helpen je graag met het plannen van je voetbalreis naar Mönchengladbach in het Duitse Noord-Rijn Westfalen. Aangezien Mönchengladbach dichtbij Nederland ligt (slechtse een half uur rijden van Venlo) zullen de meeste voetbalreizigers met de auto gaan, maar de trein is natuurlijk ook een prima alternatief. Meer daarover lees je verderop.

Let op: wedstrijden worden regelmatig verplaatst vanwege live-tv uitzending of bekerverplichtingen. Houd daar bij het boeken van uw reis rekening mee! Lees deze informatie, maar u kunt ons ook altijd bellen of mailen voor vrijblijvend advies: lees alles over verplaatsingsrisico's en word niet verrast

Trein transfers (6)

Vertrek Duur Aankomst Maatschappij(en)
NL Amsterdam (Centraal Station) 2 u 30 DE Mönchengladbach - Hauptbahnhof
NL Utrecht (Centraal Station) 1 u 55 DE Mönchengladbach - Hauptbahnhof
NL Eindhoven (Centraal Station) 1 u 20 DE Mönchengladbach - Hauptbahnhof
NL Arnhem (Centraal Station) 2 u 30 DE Mönchengladbach - Hauptbahnhof
BE Brussel (Centraal Station) 2 u 50 DE Mönchengladbach - Hauptbahnhof
BE Luik-Guillemins (Centraal Station) 1 u 55 DE Mönchengladbach - Hauptbahnhof

Vertrek

Aankomst

Mönchengladbach

Forza tips over uw reis naar Mönchengladbach

Mönchengladbach ligt in het Duitse Noordrijn Westfalen en is dus prima met de auto te doen. Veruit de meeste van onze klanten gaan dus met eigen vervoer naar Mönchengladbach.

Een comfortabel alternatief is natuurlijk om met de trein naar Duitsland te reizen. Sommige routes naar Duitsland zijn goed te doen omdat ze een directe of indirecte verbinding met de snelle ICE treinen hebben. Dat geldt echter niet voor alle bestemmingen, en soms kan het ook een ongemakkelijke reis zijn met (te) veel overstappen. Klik op de button boven om zelf de mogelijkheden bij NS International te bekijken.

Let op: het is verstandig de treinreis pas te boeken als de wedstrijden binnen het speelweekend zijn vastgesteld. Dat gebeurt meestal zo'n 4 tot 8 weken voor vertrek. Bel ons gerust voor vragen daarover!

Trein stations

Alle trein stations die geschikt zijn voor een bezoek aan Mönchengladbach
Mönchengladbach - Hauptbahnhof
Mönchengladbach 41061, Duitsland
Mönchengladbach Hauptbahnhof is het centraal station van de Duitse stad Mönchengladbach in Noordrijn-Westfalen. Aangezien het net over de grens ligt, is het ook prima verbonden met Nederland en België.

Borussia-Park

In 2004 verliet Borussia Mönchengladbach na 85 jaar het mythische 'Bökelberg' stadion. Dit oude sfeervolle stadion werd te klein en voldeed niet meer aan alle veiligheidseisen. De 'Bökelberg' staat nog immer synoniem voor de vele successen uit de jaren '70. De fanatieke supporters hopen dat de club snel terug keert in de top. Met het prachtige Borussia Park hebben ze een stadion dat daar klaar voor is!

Mönchengladbach

Hier komt binnenkort meer informatie over de stad, zoals deze ook in uw reisinformatie wordt getoond.