Lazio Roma

Rating: 2 stars Stadio Olimpico   Rome, Italië

Voetbalreizen Lazio Roma

In 1992 werd zuivelmagnaat Sergio Cragnotti voorzitter van Lazio. Hij haalde voor veel geld toppers als Pavel Nedved, Christian Vieri, Juan Sebastian Veron en Hernan Crespo naar Rome en wist hiermee in 2000 de 2e landstitel in Lazio’s geschiedenis binnen te halen. De Romeinen doen elk jaar mee in de top van de Serie A, en willen vooral hun roodgele stadgenoot 'AS' voor blijven.
Paginahulp
Wis filter

Filters
 

Toon resultaten

(0) voetbalreizen gevonden

Filter de resultaten

Geen evenementen beschikbaar..

Staat uw gewenste reis er niet bij?
Mocht u een wedstrijd willen bezoeken die niet in dit overzicht staat, ga dan naar de pagina "Offerte op maat" en vul zo concreet mogelijk uw wensen in. Natuurlijk kunt u ons ook een e-mail sturen. We zullen u daarna zo spoedig mogelijk een voorstel op maat doen.

Offerte op maat

Stadio Olimpico

Bij het historische Rome hoort een klassiek stadion. In een geweldige omgeving ligt het Stadio Olimpico, de thuishaven van AS Roma en Lazio. Dit in 1928 gebouwde stadion werd ter gelegenheid van de Olympische Spelen van 1960 en het WK van 1990 flink verbouwd. Ook werd hier 2 maal de finale van de Champions League gespeeld.

Rome

Hier komt binnenkort meer informatie over de stad, zoals deze ook in uw reisinformatie wordt getoond.

Referenties

Lazio Roma vs. AS Roma

Reisverslag
De draak van een wedstrijd ten spijt (0-0), hebben we ons kostelijk vermaakt. Het was een goed weekend!

Door Dhr. Verouden uit Tilburg (NL).

Lazio Roma vs. AS Roma

Reisverslag
4 dagen naar Rome waren geweldig! We hebben er een extra dag aan toegevoegd omdat we graag wat meer van Rome zelf wilden zien, maar zelfs die ene dag was niet genoeg om alles daar te kunnen zien, wat een superstad! De reis erheen was goed geregeld, fijn dat we al online waren ingechecked wat een hoop tijd scheelde, vervolgens aangekomen in Rome stond onze bus van Terravision naar het hotel al klaar, makkelijker kan niet! In het hotel (Hotel Selene) aangekomen werd ons door de receptie daar gevraagd of ik mijn creditcard bij had voor het geval ik iets zou gaan gebruiken uit de minibar. Ik had deze niet bij en met een beetje mooie praat kwam ik hier dan ook onderuit, maar een tip voor de volgende keer, neem je creditcard mee (ook voor jullie als Forza, attendeer de mensen hier de volgende keer op, bij ons was het nu uiteindelijk geen probleem, maar ik weet niet hoe het de volgende keer zal zijn). Vervolgens naar de hotelkamer, waar we van alle gemakken voorzien waren, groot 2-persoons bed, flatscreen tv, WIFI, nette badkamer, al met al super! We waren op vrijdag al naar Rome vertrokken (de wedstrijd was zondagmiddag 15:00uur) omdat we graag naar Vaticaanstad, Colosseum en alle andere bezienswaardigheden wilden gaan. Dit hebben we dan ook zoveel mogelijk gedaan op vrijdagavond en zaterdag. Vaticaanstad is zeker een aanrader, wat een geweldige atmosfeer hangt daar, wij zijn zelf niet zo gelovig allemaal, maar dit maakte op ons echt indruk! Het hotel lag in het midden van de stad, alle bezienswaardigheden binnen afzienbare afstand bereikbaar. Temperatuur was ook perfect, 20-22 graden, heerlijk! Dan zondag, heel de stad in rep en roer vanwege de derby van het seizoen, Lazio Roma – AS Roma! Wij zijn (ondanks het voorspelde noodweer!) naar het stadion gelopen, dit was ruim 1,5 uur lopen, en ondanks dat wij geen lopers zijn, was dit helemaal niet erg omdat je je ogen uitkijkt! Aangekomen bij het stadion was het wel even goed zoeken waar we naartoe moesten, op het kaartje stond wel een tribune en een vak aangegeven, maar waar die daadwerkelijke ingang was, was niet zo eenvoudig. Na 3x de verkeerde kant op gestuurd te zijn, kwamen we bij de juiste ingang aan en waren we net op tijd op onze plaats. Plaatsen waren perfect, wij zaten op categorie 2 plaatsen maar uitzicht op het veld was prima, zaten heel veel fanatieke Lazio supporters langs ons en de wedstrijd was natuurlijk 1 groot spektakel! Na 5 minuten viel de lichtinstallatie half uit, na 10 minuten barstte het noodweer los, 2 rode kaarten, 5 doelpunten, veel gele kaarten, en uiteindelijk Lazio Roma die de derby won, fantastisch! Voor de echte voetballiefhebber is dit echt een wedstrijd waar je geweest MOET zijn! Forza bedankt voor de perfect geregelde voetbalreis!

Door Dhr. van den Broek uit Veldhoven (NL).

Lazio Roma vs. Internazionale

Reisverslag
Het was ronduit fantastisch ! Wat een Stad ! Alles was perfekt geregeld van de vliegtickets, bustickets, hoteltickets, tot aan de wedstrijdstickets zelfs toen we even dachten dat deze er niet waren, is dit perfekt door Louis opgepakt. Vanaf hier nogmaals Hartelijk Dank ! Met vriendelijke groet, Rink Dobbinga

Door Dhr. Dobbinga uit Doetinchem (NL).

Lazio Roma vs. AS Roma

Reisverslag
De voetbalreis is ons ontzettend goed bevallen en zeer netjes verzorgd. Het bijgevoegde boekje zag er netjes uit en zeker een pluspunt. Let er wel op bij een voetbalreis naar Lazio, dat je voor kaarten aan de korte zijde legitimatie bij je hebt!! Dit hadden wij wel, omdat we wisten in welk vak we zouden zitten. De korte zijde bij Lazio is echter alleen geschikt voor mensen die vaker tussen een harde kern hebben gezeten. Voor ons geen probleem maar voor velen wel!!! Desondanks een schitterende sfeer in dit vak en zeer fanatiek. Met vriendelijke groet, Marc Brinkman

Door Dhr. Brinkman uit Enter (NL).

Lazio Roma vs. AS Roma

Reisverslag
Wij hebben zeker wel genoten van de voetbalreis, was een belevenis om het is van zo dichtbij mee te maken!

Door Dhr. Dijkers uit Breda (NL).