Lazio Roma

Rating: 2 stars Stadio Olimpico   Rome, Italië

Voetbalreizen Lazio Roma

In 1992 werd zuivelmagnaat Sergio Cragnotti voorzitter van Lazio. Hij haalde voor veel geld toppers als Pavel Nedved, Christian Vieri, Juan Sebastian Veron en Hernan Crespo naar Rome en wist hiermee in 2000 de 2e landstitel in Lazio’s geschiedenis binnen te halen. De Romeinen doen elk jaar mee in de top van de Serie A, en willen vooral hun roodgele stadgenoot 'AS' voor blijven.
Paginahulp
Wis filter

Filters
 

Let op: wedstrijden worden pas enkele weken voor de betreffende speelronde definitief vastgesteld. Met de Forza Wedstrijdgarantie bent u beschermd tegen verplaatsingen.Toon resultaten

(5) voetbalreizen gevonden

Filter de resultaten

april 2023

 • Serie A
  zaterdag
  08 apr 19.00 u
  Lazio
  Lazio Roma v Juventus
  Juventus
  Vanaf
  359
  Per persoon
  Boek nu
 • Serie A
  zondag
  23 apr 15.00 u
  Lazio
  Lazio Roma v Torino
  Torino
  Vanaf
  439
  Per persoon
  Boek nu

mei 2023

 • Serie A
  woensdag
  03 mei 20.00 u
  Lazio
  Lazio Roma v US Sassuolo Calcio
  Sassuolo
  Vanaf
  289
  Per persoon
  Boek nu
 • Serie A
  zondag
  14 mei 15.00 u
  Lazio
  Lazio Roma v Lecce
  Lecce
  Vanaf
  349
  Per persoon
  Boek nu
 • Serie A
  zondag
  28 mei 15.00 u
  Lazio
  Lazio Roma v US Cremonese
  US Cremonese
  Vanaf
  249
  Per persoon
  Boek nu

Hoe reist u naar Lazio Roma

Boek zelf uw reis naar Rome en ben goedkoper uit.
Forza helpt je graag met het plannen van je reis naar Rome. De hoofdstad van Italië is bijzonder populair en er zijn dan ook meer dan genoeg (betaalbare) mogelijkheden om naar Rome te vliegen. In het overzicht hieronder lees je alles over de beschikbare vluchtroutes en de maatschappijen die deze aanbieden.

Let op: wedstrijden worden regelmatig verplaatst vanwege live-tv uitzending of bekerverplichtingen. Houd daar bij het boeken van uw reis rekening mee! Lees deze informatie, maar u kunt ons ook altijd bellen of mailen voor vrijblijvend advies: lees alles over verplaatsingsrisico's en word niet verrast

Vluchten (9)

Vertrek Duur Aankomst Maatschappij(en)
BE Charleroi Airport 1 u 55 IT Rome (Ciampino)
NL Eindhoven Airport 2 u 00 IT Rome (Ciampino)
DE Keulen Airport 2 u 00 IT Rome (Ciampino)
DE Weeze Airport 2 u 05 IT Rome (Ciampino)
DE Dusseldorf Airport 2 u 10 IT Rome (Fiumicino)
DE Keulen Airport 2 u 00 IT Rome (Fiumicino)
NL Amsterdam Schiphol 2 u 15 IT Rome (Fiumicino)
NL Rotterdam Airport 2 u 15 IT Rome (Fiumicino)
BE Brussel Zaventem Airport 2 u 05 IT Rome (Fiumicino)

Vertrek

Aankomst

Rome

Forza tips over uw reis naar Rome

Rome is een populaire bestemming voor een stedentrip, met of zonder voetbal. Het historische stadscentrum vertelt nog steeds het verhaal van de hoogtijdagen van het reusachtige Romeinse Rijk, waarvan Rome de hoofdstad was. Samen met het prettige klimaat trekt het veel toeristen aan, maar deze worden prima bediend met maar liefst 2 internationale luchthavens:

Luchthaven Rome Fiumicino Airport is de grootste, en ligt 30 kilometer ten westen van de stad. Fiumicino Airport heeft maar liefst 4 terminals en is het grootste en drukste vliegveld van Italië. Met een snelle treintransfer sta je in een dik half uur op het centraal gelegen treinstation 'Termini'. Met een shuttlebus doe je er weliswaar 20 minuten langer over, maar het is wel wat goedkoper natuurlijk.

Luchthaven Rome Ciampino Airport wordt vooral door de budgetmaatschappijen gebruikt, en ligt wat dichterbij het centrum (16 kilometer). Ook hier zijn verschillende transferopties beschikbaar, die hieronder verder uitgelegd worden door op de link bij de luchthaveninformatie te klikken.

Luchthavens

Alle luchthavens die geschikt zijn voor een bezoek aan Rome
Rome (Ciampino)
Rome 00040, Italië
Rome Ciampino ligt 16 kilometer ten Zuidoosten van de hoofdstad van Italië. Voor de transfer naar het centrum kun je kiezen voor snelheid, gemak en/of prijs. Er zijn immers allerlei opties per bus, metro of taxi beschikbaar.
Reisduur 40 minuten       Reisafstand 15 kilometer

Lees meer

Rome (Fiumicino)
Fiumicino 00050, Italië
Rome Fiumicino ligt 30 kilometer ten Westen van de stad, dichtbij de zee. Ook al is de reisafstand iets groter, er zijn prima mogelijkheden per trein (snel) en bus (goedkoop) om naar het centraal gelegen treinstation 'Termini' te reizen. Veel hotels liggen op loopafstand van dit station.
Reisduur 35 minuten       Reisafstand 40 kilometer

Lees meer

Stadio Olimpico

Bij het historische Rome hoort een klassiek stadion. In een geweldige omgeving ligt het Stadio Olimpico, de thuishaven van AS Roma en Lazio. Dit in 1928 gebouwde stadion werd ter gelegenheid van de Olympische Spelen van 1960 en het WK van 1990 flink verbouwd. Ook werd hier 2 maal de finale van de Champions League gespeeld.

Rome

Hier komt binnenkort meer informatie over de stad, zoals deze ook in uw reisinformatie wordt getoond.