Transfer van Rome (Ciampino) naar Rome

Rome Ciampino Airport (IATA: CIA)

Via Appia Nuova, 00040 Rome IT
www.adr.it/ciampino

Vanuit luchthaven Rome Ciampino zijn er verschillende mogelijkheden om in het centrum van de stad te komen. Met openbaar vervoer zul je in de regel op het centrale treinstation 'Roma Termini' aan komen, en in veel gevallen wandel je vanaf daar naar je hotel. Als alternatief heeft Rome ook een prima metronetwerk beschikbaar. We leggen de opties om in het centrum te komen graag aan je uit:

Wat ons betreft is veruit de beste optie om voor vertrek al een bustransfer te boeken via de site van 'Terravision'. Deze bussen rijden gemiddeld elke 30 minuten naar het centrale treinstation 'Termini' en doen er zo'n 40 minuten over. Let op: je moet bij vooraf boeken een specifieke bustijd kiezen. Ons advies is om dat voor de aankomstdag ongeveer 1 tot anderhalf uur na de te verwachten aankomst van je vlucht te doen. Dan heb je voldoende tijd om door de douane te gaan en het busstation te vinden. Voor de terugreis moet je zorgen dat je tenminste 2 uur voor vertrek aanwezig bent op de luchthaven. Het voordeel van vooraf boeken is dat je zeker weet dat er een plekje op de bus is gereserveerd, en dat je bij een volle bus niet hoeft uit te wijken naar een wat duurdere taxi.

De taxirit van Ciampino naar het centrum duurt zo'n 40 minuten en is daarmee nauwelijks sneller dan de bus.

Vervoerstype Duur Kostenindicatie Boek hier
Bus 40 min € 6 per persoon (enkele reis)
Taxi 40 min € 35 per auto (enkele reis)
Bovenstaande informatie is indicatief en slechts bedoeld als ondersteuning bij het plannen van je reis. Forza Voetbalreizen accepteert geen enkele verantwoordelijkheid voor eventuele gedateerde en/of foutieve informatie. Bel ons gerust voor actueel advies, we helpen je graag!