Fiorentina

Rating: 2 stars Stadio Artemio Franchi   Florence, Italië

Voetbalreizen Fiorentina

Fiorentina is de trots van de prachtige Toscaanse stad Florence. In het verleden hebben vedettes als Roberto Baggio, Gabriel Batistuta en Luca Toni het beroemde paarse shirt gedragen. ‘Il Viola’ doet normaal gesproken ook weer gewoon mee om de bovenste plaatsen. Ga zelf gerust eens kijken in het 'Artemio Franchi' van Fiorentina!
Paginahulp
Wis filter

Filters
 

Hoe groot is de kans dat een nog niet vastgestelde wedstrijd buiten uw reisschema wordt verplaatst? Geen zorgen, met onze Forza Wedstrijdgarantie kunt u zich volledig indekken tegen dit verplaatsingsrisico!


Toon resultaten

(1) voetbalreizen gevonden

Filter de resultaten

mei 2019

 • Serie A
  zondag
  26 mei 18.00 u
  Fiorentina
  Fiorentina v Genoa CFC
  Genoa
  Vanaf
  369
  Per persoon
  Boek nu

Stadio Artemio Franchi

Het Stadio Artemio Franchi van Fiorentina is gebouwd in 1931 en bestaat volledig uit cement. Blikvanger van het stadion is de 70 meter hoge toren, die 'Torre di Maratona' genoemd wordt. Oorspronkelijk heette het 'Stadio Comunale'. In 1991 veranderde deze naam naar Stadio Artemio Franchi, de ex-president van de Italiaanse bond.

Florence

Hier komt binnenkort meer informatie over de stad, zoals deze ook in uw reisinformatie wordt getoond.

Referenties

Fiorentina vs. Sampdoria

Reisverslag
Ja, het was een fijne voetbalreis. De wedstrijd was inderdaad niet al te best, weinig uitgespeelde kansen. Twee ploegen die aan elkaar gewaagd waren. De sfeer in het stadion was goed, we hebben o.a. een suppost en een paar supporters gesproken. Het is echt een traditionele club. Het is altijd bijzonder om bij een buitenlandse club een voetbalwedstrijd te bezoeken. De reis was goed georganiseerd! In het boekje stond alles goed vermeld. Het hotel (Best Western Premier Hotel Laurus al Duomo) was erg mooi en goede service. We kregen meteen de voetbaltickets mee. Alle gasten konden een welkomstdrankje halen op het prachtige dakterras, met een mooi uitzicht op de dom. We zijn daar dus erg tevreden over. Met de wedstrijd moet je natuurlijk een beetje geluk hebben, het had leuk geweest als er een doelpunt was gevallen. Bij Genoa - AS Roma werd het 4 - 3, zoiets had wel leuk geweest. Ik grapte nog dat we bij de verkeerde ploeg uit Genua zaten. Florence is een leuke stad met zoveel bijzondere gebouwen. Zo hebben we op de top van de Camanile (de toren naast de Dom) gestaan. 3 dagen mooi weer, met uitzondering van zondag toen het 2 uur voor de wedstrijd begon te regenen. Daarnaast zijn we in Lucca geweest, hebben we de onvermijdelijke Pisa toren gezien en hebben we Siena bezocht. Het was een fijne trip. Mark Bankert

Door Dhr. Bankert uit Obdam (NL).