Transfer van Luchthaven Florence naar Florence

Aeroporto di Firenze Peretola (IATA: FLR)

Via del Termine, 50127 Florence IT
www.aeroporto.firenze.it

Florence Airport is niet zo heel groot, en ligt een kleine 10 kilometer ten Noordwesten van de stad. Na Pisa Airport is het qua grootte de 2e luchthaven van de regio Toscane. Vanuit de luchthaven heb je diverse mogelijkheden om snel in de binnenstad te komen:

Door de korte reisafstand is een taxi in dit geval ook prima betaalbaar, zeker als je met 3 of 4 personen bent.

De goedkoopste en wat ons betreft beste optie is de tram. Tramlijn T2 brengt je in 20 minuten van de luchthaven naar het centraal gelegen tramstation 'Santa Maria Novella', en vanaf daar wandel je normaal gesproken eenvoudig naar je hotel. De trams rijden de hele dag om de 5 a 10 minuten.

De bus doet er iets langer over: vanaf de luchthaven vertrekt 'Busitalia' elke 30 minuten naar hetzelfde centraal gelegen station 'Santa Maria Novella'. De busdienst heeft de naam 'Vola in bus' ('Fly by bus') en doet er zo'n 25 minuten over. Tickets zijn o.a. te koop bij de chauffeur.

Vervoerstype Duur Kostenindicatie Boek hier
Taxi 20 min € 25 per auto (enkele reis)
Tram 20 min € 1,50 per persoon (enkele reis)
Bus 25 min € 6 per persoon (enkele reis)
Bovenstaande informatie is indicatief en slechts bedoeld als ondersteuning bij het plannen van je reis. Forza Voetbalreizen accepteert geen enkele verantwoordelijkheid voor eventuele gedateerde en/of foutieve informatie. Bel ons gerust voor actueel advies, we helpen je graag!