Transfer van Pisa (Galileo Galilei) naar Florence

Pisa International Airport Galileo Galilei (IATA: PSA)

Piazzale D'ascanio, 1, 56121 Florence IT
www.pisa-airport.com

De luchthaven van Pisa is een prima optie om naar Florence te reizen. Vanuit deze luchthaven die maar 6 kilometer ten Zuiden van de stad ligt reis je als volgt naar Florence:

De goedkoopste optie is om eerst de volautomatische elektrische People Mover van Pisa Airport naar het centrum van de stad te nemen. Met deze monorail reis je binnen 5 minuten naar het treinstation van Pisa. Vanaf daar neem je de trein naar het centraal station van Florence (genaamd 'Firenze S.M. Novella'). Deze treinreis duurt ongeveer een uur.

Iets duurder, maar ook eenvoudiger is het om op de luchthaven een bus van 'Sky Bus Lines' (uitgevoerd door busmaatschappij 'Caronna') naar Florence te nemen. Deze directe bus vertrekt tien keer per dag. Overdag rijdt de bus tot tramhalte' Guidoni', vanaf waar je met tramlijn T2 naar het centrum van Florence kunt (kaartje kost € 1,50 en is te koop bij de ticketautomaat). 's Avonds en 's nachts is het centraal station 'Firenze S.M. Novella' de eindhalte.

Vervoerstype Duur Kostenindicatie Boek hier
People mover en trein 1 u 10 min € 13,70 per persoon (enkele reis)
Bus 60 min € 14 per persoon (enkele reis)
Taxi 1 u 5 min € 150 per auto (enkele reis)
Bovenstaande informatie is indicatief en slechts bedoeld als ondersteuning bij het plannen van je reis. Forza Voetbalreizen accepteert geen enkele verantwoordelijkheid voor eventuele gedateerde en/of foutieve informatie. Bel ons gerust voor actueel advies, we helpen je graag!