Veel gestelde vragen

Op al uw vragen een antwoord

Transfers en meer

Is het vervoer ter plaatse ook inbegrepen?

Een voetbalreis is altijd maatwerk, en we willen iedere klant de kans geven het vervoer te kiezen dat bij zijn of haar voorkeuren past. Voor de één zal dat betekenen dat hij met het openbaar vervoer wil reizen, en een ander kiest voor het gemak van een taxi. Uiteraard zijn daar kostenverschillen aan verbonden. Wij zullen u met onze uitgebreide Forza Voetbalreisgids precies uitleggen welke mogelijkheden u ter plaatse heeft, en wat de te verwachten kosten en reistijden zijn*. Natuurlijk leggen we ook stap voor stap uit hoe u vanuit de luchthaven bij uw hotel komt, bij het stadion, en de belangrijke bezienswaardigheden.
* Let op: we doen ons best u zo goed mogelijk te informeren, maar aan onze goedbedoelde indicatie kunnen geen rechten worden ontleend. 

Bieden jullie ook luchthaventransfers aan?

Bij veel luchthavens zijn er naast de taxi's ook andere - meer betaalbare - transfers mogelijk naar de stad van bestemming, vaak met bus of trein. Waar mogelijk bieden we deze transfers ook in ons boekingproces aan. Deze vindt u al bij stap 2 bij het kiezen van uw reisroute. Mochten we voor een bepaalde bestemming echter geen transfer op voorhand al voor u kunnen boeken, dan zullen we u in onze uitgebreide reisinformatie uitleggen hoe u dat ter plaatse wel kunt doen. Voor grotere groepen is het natuurlijk ook mogelijk een privétransfer te regelen, bel ons gerust voor de mogelijkheden.

Kan ik ook metrotickets boeken?

Veel grote steden in Europa hebben een uitstekend metronetwerk. Wat ons betreft in veel gevallen de beste manier om u in de stad te verplaatsen. In steden waar het mogelijk is om deze metrotickets op voorhand al te boeken, worden ze op onze website aangeboden. Deze vindt u bij stap 2 in het boekingsproces, bij het kiezen van uw reisroute. In veel gevallen zijn de metrotickets alleen ter plaatse verkrijgbaar en in zo'n geval zullen we u in onze uitgebreide reisinformatie uitleggen hoe dat werkt, en waar u ze kunt krijgen.