Veel gestelde vragen

Op al uw vragen een antwoord

Verzekeringen

Kan ik ook een reisverzekering bij Forza afsluiten?

Natuurlijk. In samenwerking met onze partner de Europeesche bieden we u de mogelijkheid om een kortlopende reisverzekering af te sluiten. Deze optie kunt u in de boekingsmodule aanvinken. U bent dan verzekerd voor veel voorkomende risico's tijdens uw reis. We raden u aan hiervoor te kiezen, tenzij u al een doorlopende reisverzekering heeft. Voor meer informatie over de voorwaarden neem contact met ons op of ga naar de website van de Europeesche.

Kan ik ook een annuleringsverzekering bij Forza afsluiten?

Natuurlijk. In samenwerking met onze partner de Europeesche bieden we u de mogelijkheid om een kortlopende annuleringsverzekering af te sluiten. Deze optie kunt u in de boekingsmodule aanvinken. U bent dan verzekerd voor veel voorkomende risico's vóór uw reis, waardoor u misschien genoodzaakt bent de reis nog voor vertrek te annuleren. We raden u aan hiervoor te kiezen, tenzij u al een doorlopende annuleringverzekering heeft. 
Let op: we bieden ook een "all risk" annuleringsverzekering aan. Deze gaat wat verder dan de reguliere annuleringszekering en biedt dekking op eigenlijk alle redenen die voor u zwaarwegend zijn, maar die niet in de standaard voorwaarden vergoed worden. Eigenlijk zo'n beetje alles behalve "slecht weer" en "geen zin (meer)" kan dan een reden zijn. U krijgt voor deze extra annuleringsredenen 75% van uw annuleringskosten vergoed. In de voorwaarden leest u wat u vergoed krijgt en welke uitzonderingen er zijn. Voor meer informatie neem contact met ons op of ga naar de website van de Europeesche.