Reisinformatie

Volledig begeleid van voordeur tot stadion!

Een perfect georganiseerde voetbalreis is meer dan alleen het zorgen voor de juiste reisroute, goede wedstrijdkaarten en een prima hotel in het centrum. Dat is uiteraard de basis, maar bij Forza vinden we het ook belangrijk dat u goed voorbereid op pad gaat. Met de juiste tips en adviezen vóór vertrek, maar ook informatieve ondersteuning tijdens uw reis om er een onvergetelijk voetbalweekend van te maken. Aangezien elke reis maatwerk is en u zelf uw reistijden en hotel kiest zult u begrijpen dat het onmogelijk is voor elke reiziger persoonlijke begeleiding ter plaatse te organiseren.
Daarom krijgt u voor vertrek onze uitgebreide en unieke Forza voetbalreisgids mee. Dit handige boekwerkje bevat stap-voor-stap alle informatie die u nodig heeft om uw reis op eigen houtje tot een succes te maken. Óók als u niet of nauwelijks een woordje over de grens spreekt. De voetbalreisgids bevat in ieder geval de volgende hoofdstukken:
 

De reis
Uw reis naar de speelstad van uw keuze wordt volledig voorgekauwd, met (indien van toepassing) informatie over: Een goede voorbereiding, de luchthaven van vertrek, de luchtvaartmaatschappij waarmee u vliegt, de transfer van de luchthaven naar het centrum, het openbaar vervoer in het centrum, etcetera.

De club

U wordt meegenomen door de historie van de club(s) die u gaat bezoeken. Ook introduceren we alle Nederlanders die er hebben gespeeld, en andere oud-spelers die tot de verbeelding spreken. Natuurlijk ook informatie over het stadion, hoe u er komt en waar uw zitplaatsen zijn.

De stad

Ongetwijfeld is het bezoek aan de wedstrijd het hoofddoel van uw voetbalreis, maar de speelstad biedt vaak nog zoveel meer. En dat geldt zeker niet alleen voor bekende toeristische bestemmingen als Londen, Barcelona of Rome! Voor een optimaal gebruik van uw tijd ter plaatse bieden we tips en achtergrondinformatie over culturele- en voetbalbezienswaardigheden, uitgaansmogelijkheden, de beste restaurants en cafés en mogelijkheden tot winkelen. Zelfs bij een bliksembezoek kent de stad met behulp van Forza geen geheimen meer voor u!

 
Praktische informatie

Tot slot nog wat handige informatie om te voorkomen dat u in de buitenlandse speelstad in zeven sloten tegelijk loopt. Ook als er om wat voor reden dan ook iets mis gaat is het prettig om te weten waar u moet zijn. Natuurlijk staat Forza tijdens uw reis bij noodgevallen ook dag én nacht tot uw beschikking.

Voor iedere voetbalreis wordt aan de hoofdboeker één exemplaar van de gratis Forza Voetbalreisgids beschikbaar gesteld.

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!