Premier League

Rating: 5 stars Engeland

Premier League

De Engelse Premier League is al jaren één van de sterkste competities ter wereld. Grootmachten als Manchester United, Arsenal en Chelsea zien dat concurrenten als Liverpool, Tottenham Hotspur en het steenrijke Manchester City zich verder versterken. De strijd om de bovenste plaatsen is keihard en in deze race worden ieder jaar voor vele miljoenen nieuwe topspelers binnen gehaald. Het kon weleens een heel spannend jaar worden in Engeland, boek snel uw voetbalreis en ben er bij!
Paginahulp
Wis filter

Filters
 

Toon resultaten

(0) voetbalreizen gevonden

Geen evenementen beschikbaar..

Staat uw gewenste reis er niet bij?
Mocht u een wedstrijd willen bezoeken die niet in dit overzicht staat, ga dan naar de pagina "Offerte op maat" en vul zo concreet mogelijk uw wensen in. Natuurlijk kunt u ons ook een e-mail sturen. We zullen u daarna zo spoedig mogelijk een voorstel op maat doen.

Offerte op maat

Voetbalreizen naar de Engelse Premier League
De Engelse Premier League wordt alom als de sterkste competitie ter wereld beschouwd, en voetbalreizen naar Engeland horen dan ook bij onze populairste bestemmingen. Op deze pagina ziet u het complete wedstrijdprogramma van de Premier League, en met behulp van de filters kiest u eenvoudig uw gewenste voetbalreis naar de Premier League. Kies een Engelse wedstrijd, en stel daarna op de volgende pagina's makkelijk uw complete voetbalreis samen. U kiest eerst uw ticketcategorie voor de gewenste Premier League wedstrijd, daarna uw reis en uw hotel, eventueel aangevuld met extra's als een stadionrondleiding, luchthaventransfer of verzekering. In tegenstelling tot veel andere voetbalreisbureau's krijgt u bij Forza Voetbalreizen alleen officiële tickets voor de Premier League, en zeker géén illegale uitgeleende seizoenkaarten.

Referenties

Chelsea vs. West Bromwich Albion

Reisverslag
Het weekend was erg goed bevallen en alles werd heel goed uitgelegd in het boekje!!

Door Dhr. Cuypers uit Heppen (België) (NL).

Liverpool FC vs. Manchester United

Reisverslag
Het was een geslaagde reis. Mijn vader heeft het heel erg naar zijn zin gehad, wij natuurlijk ook. Op naar het volgend jaar voor opnieuw een topwedstrijd, want dat was dit zeer zeker. William Toonen

Door Dhr. Toonen uit Nistelrode (NL).
We hoorden in Londen dat er al wat vliegvelden waren gesloten i.v.m. de vulkaanas maar even een sms je naar jou gaf ons opluchting. Nog bedankt daarvoor. Nogmaals bedankt voor de zorgen en het organiseren van onze voetbalreis.

Door Dhr. Verburgt uit Wijk bij Duurstede (NL).

Liverpool FC vs. Wolverhampton W.

Reisverslag
Het boekje was erg handig en informatief. De kaartjes waren uiteindelijk inderdaad ruim op tijd, dus dat was gelukkig geen probleem verder. Als we weer een voetbalreis willen ondernemen, zullen we dus zeker weer een kijkje nemen op je website.

Door Dhr. Vermeer uit Meerkerk (NL).

Arsenal vs. Birmingham City

Reisverslag
Het was een fantastisch weekend. Heel mooi stadion en leuke wedstrijd. Gr, Dick Nugteren

Door Dhr. Nugteren uit Heerjansdam (NL).

Chelsea vs. Blackburn Rovers

Reisverslag
Al met al was het een geweldige ervaring en zeker voor herhaling vatbaar. Prima geregeld zo!!

Door Dhr. Helmond uit Houten (NL).

Manchester United vs. Liverpool FC

Reisverslag
Wij zijn dik tevreden over het totale arrangement. Prima hotel (Crown Plaza), goeie kaartjes, info boekje vonden we erg professioneel en handig. Bedankt voor de goeie organisatie en tot horens!

Door Dhr. van der Voort uit Mariestad (NL).

Arsenal vs. Aston Villa

Reisverslag
Ten aanzien van onze reis was alles prima geregeld. De volgende voetbalreis zullen we dan ook zeker bij jullie boeken.

Door Dhr. Bentheim uit Geesteren (NL).

Manchester United vs. Everton

Reisverslag
We hebben zeker genoten van onze voetbalreis! Onze complimenten over de planning en reserveringen alles kwam goed uit op schema. In het boekje hebben nuttige tips gestaan. Ik weet zeker dat we bij een volgend uitstapje weer bij jullie boeken.

Door Dhr. van Kooten uit Purmerend (NL).

Liverpool FC vs. Manchester United

Reisverslag
We hebben genoten van de voetbalreis. Alles is prima verlopen. De wedstrijd was geweldig om mee te maken met een goed resultaat voor Liverpool. Beleving tijdens wedstrijd is geweldig. Het hele stadion zingt en leeft mee!

Door Dhr. Lammers uit Druten (NL).

Liverpool FC vs. Tottenham Hotspur

Reisverslag
Het was in 1 woord geweldig. Goed hotel (Throstles Nest), enthousiaste eigenaar en behulpzaam. Goed ontbijt. Bijgaand wat impressies van de wedstrijd, bezoek museum en beatles museum. Bedankt voor alle goede zorgen. Paul

Door Dhr. de Raad uit Loon op Zand (NL).

Liverpool FC vs. Manchester City

Reisverslag
Wij hebben een prima reis gehad. Het boekje bevat prima info en ook de tickets zijn goed aangeleverd. Mijn dank en mochten kennissen in mijn omgeving geïnteresseerd zijn dan zal ik jou zeker aanraden.

Door Dhr. de Wit uit Haarlem (NL).