Tottenham Hotspur

Rating: 4 stars Wembley   Londen, Engeland

Voetbalreizen Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur wordt al sinds de succesvolle jaren ’70 en ’80 geassocieerd met technisch en aanvallend voetbal, en doet nu ook eindelijk echt mee in de top. Onder leiding van manager Pocchetino wordt al enkele jaren het beste voetbal van Engeland gespeeld, en het is een kwestie van tijd voordat dit ook beloond wordt met een tastbare (hoofd)prijs. Boek nú je officiële voetbalreis en zie de 'Spurs' dit jaar in het prachtige 'Wembley' stadion voordat ze volgend seizoen hun intrede nemen in hun eigen compleet verbouwde voetbaltempel 'White Hart Lane'.
Paginahulp
Wis filter

Filters
 


Hoe groot is de kans dat een nog niet vastgestelde wedstrijd buiten uw reisschema wordt verplaatst? Geen zorgen, met onze Forza Wedstrijdgarantie kunt u zich volledig indekken tegen dit verplaatsingsrisico!


Toon resultaten

(3) voetbalreizen gevonden

Filter de resultaten

april 2018

 • Premier League
  zaterdag
  14 apr 19.45 u
  Tottenham
  Tottenham Hotspur v Manchester City
  Manchester City
  Vanaf
  499
  Per persoon
  Boek nu
 • Premier League
  maandag
  30 apr 20.00 u
  derby
  Tottenham
  Tottenham Hotspur v Watford
  Watford FC
  derby
  Vanaf
  239
  Per persoon
  Boek nu

mei 2018

 • Premier League
  zondag
  13 mei 15.00 u
  Tottenham
  Tottenham Hotspur v Leicester City FC
  Leicester City
  Vanaf
  299
  Per persoon
  Boek nu

Wembley

Op het 'heilige gras' van Wembley speelt het Engels elftal haar thuiswedstrijden. Daarnaast wordt hier ieder jaar de finale van de FA Cup en de League Cup beslist. Ook verschillende play-off finales uit de lagere profdivisies kennen hier hun apotheose. Een bezoek aan deze voetbaltempel staat op het verlanglijstje van menig voetballiefhebber, ook ná de verbouwing.

Londen

Hier komt binnenkort meer informatie over de stad, zoals deze ook in uw reisinformatie wordt getoond.

Referenties

Tottenham Hotspur vs. Watford

De ultieme vader-zoon-ervaring!
Na lang wachten was het begin april 2017 dan zover…een heuse vliegreis naar de bakermat van het voetbal: Engeland! Een prachtig verjaardagscadeau van Jouke voor Martin!

Door Dhr. de Vries uit Nes (NL).

Tottenham Hotspur vs. AFC Bournemouth

Alles verliep op rolletjes.
Al met al een prachtig weekend gehad en we zullen zeker vaker gebruik maken van Forza Voetbalreizen en jullie aanbevelen bij kennissen en collega's!!!

Door Dhr. de Vries uit Oldehoorn (NL).

Tottenham Hotspur vs. AA Gent

Alles was top geregeld!
Vliegtickets en Hilton London Olympia Hotel waren top en de plaats in het stadion was ook super. Wembley is een fantastisch stadion!

Door Dhr. den Hertog uit Amsterdam (NL).
Onze traditionele voetbalreis ging dit jaar naar Tottenham Hotspur en Everton. Beide wedstrijden waren een genot om te kijken.

Door Dhr. Roelands uit Halsteren (NL).

Tottenham Hotspur vs. Chelsea

Prachtige belevenis!
Wij kwamen speciaal voor de atmosfeer van White Hart Lane, en die was volop aanwezig van de eerste tot de laatste minuut blessuretijd! Dank voor de goede diensten!

Door Dhr. Roelands uit Den Bosch (NL).
Over de wedstrijd kunnen we namelijk kort zijn: wat een fantastische partij van Tottenham!! West Brom kwam er niet aan te pas, werd aan alle kanten voorbij gelopen en bij de Spurs leek alles te lukken.

Door Mevr. Mensink uit Heemskerk (NL).

Door Dhr. Koning uit Den Haag (NL).

Tottenham Hotspur vs. West Ham United

Reisverslag

Door Mevr. Mensink uit Heemskerk (NL).
We zijn naar de wedstrijd Manchester United tegen Manchester City geweest. Prachtige ervaring. Wat een sfeer In dat stadion!!! De volgende dag een tour in het stadion. Het hotel (Jury's Inn Manchester) was prima, precies tussen de stadions Old Trafford (U

Door Dhr. Matser uit Rheden (NL).
Omdat onze zoon na de zomervakantie naar de middelbare school gaat, wilden wij daar op een bijzondere wijze bij stilstaan. Wij zijn met Forza Voetbalreizen naar Barcelona geweest: heerlijk weer in een hele mooie stad met veel bezienswaardigheden. Wij slie

Door Dhr. Cuppen uit Horst (NL).

Tottenham Hotspur vs. West Ham United

Reisverslag
In het Sinterklaas weekend zijn we naar London geweest waar we onze favoriete club Arsenal aan het werk hebben gezien. Het was een goede wedstrid met een altijd geweldige sfeer. We hadden een mooie plek op de eerste ring in het stadion. Arsenal was beter

Door Mevr. Hofkamp uit Tilburg (NL).

Tottenham Hotspur vs. Hull City

Reisverslag
Wij hebben heel erg genoten van ons vader/zoon weekend in Manchester Omdat je vraagt naar opmerkingen, het volgende: Tip: Een Adapter bij je hebben is wel zo makkelijk en het vermelden waard mocht dit (nog) niet het geval zijn. Stoelen in het stadion zijn

Door Dhr. Kroon uit Kudelstaart (NL).

Tottenham Hotspur vs. Manchester United

Reisverslag
Prachtig weekend gehad. prima georganiseerd… Voor herhaling vatbaar. Bedankt!

Door Dhr. Slijkerman uit Alkmaar (NL).

Tottenham Hotspur vs. Everton

Reisverslag
Wij hebben enorm genoten van de wedstrijd en van de rondleiding in het stadion. In het hotel was ook alles naar wens. De mensen van Manchester zijn heel vriendelijk en behulpzaam. De taxi's zijn het gemakkelijkst om alles te bereiken. We hadden tijd te ko

Door Mevr. de Rycke uit Laarne (BE).

Tottenham Hotspur vs. Arsenal

Reisverslag
Drie jaar lang hebben we als kleinste biljartvereniging van Nederland BiJaFra gespaard voor het eerste buitenlandse uitstapje van de vereniging sinds de oprichting in de tachtiger jaren van de vorige eeuw. BiJaFra staat voor Biljartvereniging Jan en Frank

Door Dhr. Van Keulen uit Zwolle (NL).