Transfer van Londen (Gatwick) naar Londen

London Gatwick Airport (IATA: LGW)

Ring Rd S, RH6 0RN Londen GB
www.gatwickairport.com

Londen Gatwick Airport ligt zo'n 45 kilometer ten Zuiden van Londen. Het centrum van de stad is vooral met de speciale 'Gatwick Express' trein snel te bereiken. Na een reis van slechts 30 minuten kom je dan op het centraal gelegen treinstation 'Victoria' aan, en vanaf daar is het nog een korte metrorit naar het hotel van je keuze.

Er is een alternatief, namelijk een rit met de bus van 'National Express'. Je bent dan weliswaar goedkoper uit, maar de transfer wordt wel maar liefst een uur (!) langer. Wat ons betreft dus niet echt een geschikte optie voor een kort weekend Londen. Hetzelfde geldt voor de taxi. Deze is voor een rit naar het centrum van Londen een duur grapje, en is eigenlijk alleen geschikt als je meer in de buurt van het vliegveld blijft, namelijk voor een bezoek aan bijvoorbeeld Crystal Palace.

Vervoerstype Duur Kostenindicatie Boek hier
Bus 1 u 35 min £ 7 per persoon (enkele reis)
Trein 30 min £ 17,80 per persoon (enkele reis)
Taxi 1 uur £ 85 per auto (enkele reis)
Bovenstaande informatie is indicatief en slechts bedoeld als ondersteuning bij het plannen van je reis. Forza Voetbalreizen accepteert geen enkele verantwoordelijkheid voor eventuele gedateerde en/of foutieve informatie. Bel ons gerust voor actueel advies, we helpen je graag!