Sporting Portugal

Rating: 3 stars Estádio José Alvalade   Lissabon, Portugal

Voetbalreizen Sporting Portugal

Sporting Portugal behoort steevast tot de top 3 van Portugal, maar staat tot teleurstelling van de fanatieke fans al jaren in de schaduw van FC Porto en stadgenoot Benfica. Sporting speelt haar thuiswedstrijden in het prachtige 'Estádio José Alvalade' te Lissabon, gebouwd voor Euro 2004. Sporting hoopt voor het eerst sinds 2002 weer eens landskampioen te worden, en aan de fans zal het zeker niet liggen!
Paginahulp
Wis filter

Filters
 

Toon resultaten

(0) voetbalreizen gevonden

Filter de resultaten

Geen evenementen beschikbaar..

Staat uw gewenste reis er niet bij?
Mocht u een wedstrijd willen bezoeken die niet in dit overzicht staat, ga dan naar de pagina "Offerte op maat" en vul zo concreet mogelijk uw wensen in. Natuurlijk kunt u ons ook een e-mail sturen. We zullen u daarna zo spoedig mogelijk een voorstel op maat doen.

Offerte op maat

Hoe reist u naar Sporting Portugal

Boek zelf uw reis naar Lissabon en ben goedkoper uit.
We helpen je graag met je reis naar het prachtige Lissabon. Zoals je hieronder kunt zien zijn er meer dan voldoende (betaalbare) vluchtmogelijkheden om naar de hoofdstad van Portugal te gaan voor een bezoek aan één van de topclubs Benfica of Sporting Lissabon (officieel: "Sporting clube de Portugal"). Bekijk de mogelijkheden, of bel ons voor vrijblijvend advies.

Let op: wedstrijden worden regelmatig verplaatst vanwege live-tv uitzending of bekerverplichtingen. Houd daar bij het boeken van uw reis rekening mee! Lees deze informatie, maar u kunt ons ook altijd bellen of mailen voor vrijblijvend advies: lees alles over verplaatsingsrisico's en word niet verrast

Vluchten (7)

Vertrek Duur Aankomst Maatschappij(en)
NL Amsterdam Schiphol 3 u 10 PT Luchthaven Lissabon Portela
BE Brussel Zaventem Airport 2 u 55 PT Luchthaven Lissabon Portela
DE Dusseldorf Airport 3 u 05 PT Luchthaven Lissabon Portela
NL Eindhoven Airport 2 u 55 PT Luchthaven Lissabon Portela
DE Keulen Airport 3 u 05 PT Luchthaven Lissabon Portela
BE Charleroi Airport 2 u 40 PT Luchthaven Lissabon Portela
NL Rotterdam Airport 2 u 50 PT Luchthaven Lissabon Portela

Vertrek

Aankomst

Lissabon

Forza tips over uw reis naar Lissabon
Lissabon heeft een prettige luchthaven die vanaf allerlei luchthavens in Nederland, België en Duitsland bereikbaar is. Er is dus geen enkele reden om niet (snel) een bezoek te brengen aan deze echte voetbalstad. Bijna altijd lekker weer, en heerlijk eten en drinken voor weinig geld. Tot slot is de sfeer bij Benfica en Sporting altijd top, en al helemaal al ze tegen elkaar of tegen aartsrivaal FC Porto spelen. Plan snel een stedentrip naar Portugal met behulp van bovenstaande informatie. Klik hieronder op de informatie over luchthaven "Lissabon Portela" hoe je van de luchthaven in het centrum komt, of bel ons voor vrijblijvend advies.

Luchthavens

Alle luchthavens die geschikt zijn voor een bezoek aan Lissabon
Luchthaven Lissabon Portela
Lissabon 1700, Portugal
Lissabon Airport, ook bekend als "Humberto Delgado Airport", is de belangrijkste thuisbasis voor de nationale luchtvaartmaatschappij TAP Air. Bekijk op de volgende pagina de transfermogelijkheden van de luchthaven naar het centrum van de stad.
Reisduur 15 minuten       Reisafstand 6 kilometer

Lees meer

Estádio José Alvalade

Wanneer u het Estadio Jose Alvalade van Sporting ook bezoekt, het lijkt altijd bomvol te zitten. Tijdens de bouw in 2003 is er gekozen voor stoeltjes in verschillende kleuren, dat zelfs tijdens een stadionrondleiding een uitverkochte indruk geeft. In de halve finale van Euro 2004 werd het Nederlands Elftal hier uitgeschakeld door de Portugezen.

Lissabon

Hier komt binnenkort meer informatie over de stad, zoals deze ook in uw reisinformatie wordt getoond.