Real Sociedad

Rating: 1 stars Estadio Anoeta   San Sebastian, Spanje

Voetbalreizen Real Sociedad

De Baskische club uit San Sebastian speelt enkel met Basken én buitenlanders. Zonder een enkele Spanjaard bereikte Real Sociedad in 2003 zelfs de Champions League. In San Sebastian zijn de trouwe fans elk jaar al tevreden als de club zich weet te handhaven, maar soms weten de blauw-witten zich ook bovenin te plaatsen. Uit eigen ervaring kunnen we een voetbalreis naar Real Sociedad van harte aanraden!
Paginahulp
Wis filter

Filters




 

Toon resultaten

(0) voetbalreizen gevonden

Filter de resultaten

Geen evenementen beschikbaar..

Staat uw gewenste reis er niet bij?
Mocht u een wedstrijd willen bezoeken die niet in dit overzicht staat, ga dan naar de pagina "Offerte op maat" en vul zo concreet mogelijk uw wensen in. Natuurlijk kunt u ons ook een e-mail sturen. We zullen u daarna zo spoedig mogelijk een voorstel op maat doen.

Offerte op maat

Estadio Anoeta

Gelegen in het Baskische San Sebastian ligt het Estadio Anoeta, de thuishaven van Real Sociedad. Naast voetbalwedstrijden vinden hier ook regelmatig rugbywedstrijden plaats. Met haar opening in 1993 is het een relatief jong stadion. In het seizoen 2003/04 speelde Real Sociedad er zelfs Champions League. De sfeer tussen de enthousiaste Baskische fans is genieten voor elke voetbalfan.

San Sebastian

Hier komt binnenkort meer informatie over de stad, zoals deze ook in uw reisinformatie wordt getoond.

Referenties

Voor dit team zijn er nog geen referenties beschikbaar
Heeft u een reisverhaal voor dit team?