Real Sociedad

Rating: 1 stars Estadio Anoeta   San Sebastian, Spanje

Voetbalreizen Real Sociedad

De Baskische club uit San Sebastian speelt enkel met Basken én buitenlanders. Zonder een enkele Spanjaard bereikte Real Sociedad in 2003 zelfs de Champions League. In San Sebastian zijn de trouwe fans elk jaar al tevreden als de club zich weet te handhaven, maar soms weten de blauw-witten zich ook bovenin te plaatsen. Uit eigen ervaring kunnen we een voetbalreis naar Real Sociedad van harte aanraden!
Paginahulp
Wis filter

Filters
 

Toon resultaten

(0) voetbalreizen gevonden

Filter de resultaten

Geen evenementen beschikbaar..

Staat uw gewenste reis er niet bij?
Mocht u een wedstrijd willen bezoeken die niet in dit overzicht staat, ga dan naar de pagina "Offerte op maat" en vul zo concreet mogelijk uw wensen in. Natuurlijk kunt u ons ook een e-mail sturen. We zullen u daarna zo spoedig mogelijk een voorstel op maat doen.

Offerte op maat

Hoe reist u naar Real Sociedad

Boek zelf uw reis naar San Sebastian en ben goedkoper uit.
Forza helpt je graag met het plannen van je reis naar San Sebastian in Spaans Baskenland. De stad heeft een eigen luchthaven, maar er zijn geen directe vluchten op 'San Sebastian Airport' beschikbaar. De beste optie is om eerst naar Bilbao te reizen, en vanaf daar verder te reizen. Alle vluchtroutes op Bilbao inclusief de luchtvaartmaatschappijen die deze routes aanbieden staan hieronder overzichtelijk bij elkaar. Voor meer informatie over de transfer van Bilbao naar San Sebastian, klik hieronder op de luchthaven.

Let op: wedstrijden worden regelmatig verplaatst vanwege live-tv uitzending of bekerverplichtingen. Houd daar bij het boeken van uw reis rekening mee! Lees deze informatie, maar u kunt ons ook altijd bellen of mailen voor vrijblijvend advies: lees alles over verplaatsingsrisico's en word niet verrast

Vluchten (4)

Vertrek Duur Aankomst Maatschappij(en)
NL Amsterdam Schiphol 2 u 05 ES Luchthaven Bilbao
BE Brussel Zaventem Airport 1 u 55 ES Luchthaven Bilbao
DE Dusseldorf Airport 2 u 10 ES Luchthaven Bilbao
NL Rotterdam Airport 2 u 05 ES Luchthaven Bilbao

Vertrek

Aankomst

San Sebastian

Forza tips over uw reis naar San Sebastian

Helaas is de fantastische stad San Sebastian in Spaans Baskenland wat moeilijk bereikbaar vanuit Nederland en België. De stad heeft wel een eigen luchthaven, maar deze wordt nauwelijks tot niet gebruikt voor internationale vluchten. Je zou kunnen kiezen voor een vlucht op Barcelona of Madrid, en vanaf daar een binnenlandse vlucht naar San Sebastian. Je bent dan echter lang onderweg, en het is een dure optie. Een veel beter alternatief is om een directe vlucht op Bilbao te boeken, en vanaf daar met de bus of huurauto verder te reizen.

Een leuke tip is om bijvoorbeeld van vrijdag tot maandag of zelfs dinsdag te blijven. Je hebt dan wat meer tijd om zowel San Sebastian en Bilbao te verkennen, maar ook om (afhankelijk van het wedstrijdschema) nog een 2e wedstrijd in de regio te bezoeken. Binnen zo'n anderhalf uur rijden vind je clubs als Athletic Bilbao en Real Sociedad, maar ook Eibar, Osasuna, Racing Santander, Logrones en Burgos. Nog net iets verder rijden en dan vind je ook nog Sporting Gijon, Real Valladolid, CD Numancia en Real Zaragoza. Keuze genoeg dus, en bel ons gerust voor vrijblijvend advies.

Luchthavens

Alle luchthavens die geschikt zijn voor een bezoek aan San Sebastian
Luchthaven Bilbao
Loiu 48180, Spanje
Bilbao Airport ligt zo'n 13 kilometer ten Noorden van Bilbao, de hoofstad van het Spaanse Baskenland. Ook San Sebastian is het best via deze luchthaven te bereiken, maar ligt zo'n 85 kilometer verder dan Bilbao.
Reisduur 1 u 5 minuten       Reisafstand 105 kilometer

Lees meer

San Sebastián Airport
Hondarribia 20280, Spanje

Estadio Anoeta

Gelegen in het Baskische San Sebastian ligt het Estadio Anoeta, de thuishaven van Real Sociedad. Op dit moment heeft het als sponsornaam de 'Reale Arena'. Naast voetbalwedstrijden vinden hier ook regelmatig rugbywedstrijden plaats. In 2019 werd het stadion grondig verbouwd, en werd de atletiekbaan verwijderd. Hierdoor is het een schitterend stadion geworden. De sfeer tussen de enthousiaste Baskische fans is genieten voor elke voetbalfan, zeker als je een wedstrijd tegen Real Madrid of aartsrivaal Athletic Bilbao bezoekt.

San Sebastian

Hier komt binnenkort meer informatie over de stad, zoals deze ook in uw reisinformatie wordt getoond.