Transfer van Luchthaven Bilbao naar San Sebastian

Aeropuerto de Bilbao (IATA: BIO)

, 48180 San Sebastian ES
www.aena.es/en/bilbao-airport/index.html

San Sebastian heeft wel een eigen luchthaven, maar deze biedt geen geschikte directe vluchten vanuit Nederland en België. Het beste alternatief is een vlucht op Bilbao Airport, om vanaf daar verder te reizen naar San Sebastian. Bilbao Airport ligt zo'n 100 kilometer ten Westen van San Sebastian.

De goedkoopste en waarschijnlijk beste optie is om met de bus te reizen. Elk uur vertrekt de bus van 'Lurralde Bus' (lijn DO50B) van Bilbao Airport naar het centrum van San Sebastian. Deze bus doet er iets meer dan een uur over, en stopt bij het nieuwe busstation 'Estacion Donostia'. Vanaf daar wandel je waarschijnlijk in niet meer dan 10 minuten naar je hotel.

Vanwege de lange reistijd is een taxi niet aan te raden, maar een huurauto kan wel het overwegen waard zijn. Zeker als je langer in de regio wilt blijven en misschien wat meer van het Spaanse Baskenland wilt zien dan alleen San Sebastian en/of Bilbao. Via de buttons hier onder kun je eenvoudig opzoeken wat de kosten daarvan zullen zijn, maar bel ons ook gerust voor vrijblijvend advies.

Vervoerstype Duur Kostenindicatie Boek hier
Bus 1 u 5 min € 17 per persoon (enkele reis)
Taxi 1 u 10 min € 160 per auto (enkele reis)
Huur auto 1 u 10 min € 30 per auto/per dag
Bovenstaande informatie is indicatief en slechts bedoeld als ondersteuning bij het plannen van je reis. Forza Voetbalreizen accepteert geen enkele verantwoordelijkheid voor eventuele gedateerde en/of foutieve informatie. Bel ons gerust voor actueel advies, we helpen je graag!