Juventus

Rating: 3 stars Allianz Stadium   Turijn, Italië

Voetbalreizen Juventus

Met de verhuizing naar de prachtige 'Juventus Arena' is de 'Oude Dame' aan een nieuw tijdperk begonnen. Juventus heeft een aantrekkelijk team dat al vele jaren op rij de Serie A domineert. Boek uw voetbalreis naar Turijn en zie of Juventus ook dit jaar weer de sterkste zal zijn.
Paginahulp
Wis filter

Filters
 

Toon resultaten

(0) voetbalreizen gevonden

Filter de resultaten

Geen evenementen beschikbaar..

Staat uw gewenste reis er niet bij?
Mocht u een wedstrijd willen bezoeken die niet in dit overzicht staat, ga dan naar de pagina "Offerte op maat" en vul zo concreet mogelijk uw wensen in. Natuurlijk kunt u ons ook een e-mail sturen. We zullen u daarna zo spoedig mogelijk een voorstel op maat doen.

Offerte op maat

Introductietekst nog schrijven

Allianz Stadium

Het Allianz Stadium is het splinternieuwe stadion van Juventus dat gebouwd is op dezelfde plek als het eerdere 'Stadio Delle Alpi'. Diverse facetten van het oude stadion komen ook weer terug in deze hypermoderne voetbaltempel. Dit on-Italiaanse stadion is een lust voor het oog en de toeschouwers zitten hier echt bovenop het veld.

Turijn

Hier komt binnenkort meer informatie over de stad, zoals deze ook in uw reisinformatie wordt getoond.

Referenties

Juventus vs. AC Milan

Zeer goed georganiseerd.
Super spannende match mogen meemaken, Juventus heeft gewonnen in de allerlaatste seconden van de match... Alles is zeer goed verlopen en was zeer goed georganiseerd.

Door Dhr. de Pauw uit Londerzeel (BE).

Juventus vs. Torino

Reisverslag
De wedstrijd was top! Geweldige sfeer en een mooie lastminute winst voor Juventus. Daarbij was de stad Turijn een aangename verrassing en zeker een aanrader!

Door Mevr. Hagens uit Rotterdam (NL).

Juventus vs. Internazionale

Reisverslag
Een speciale reis voor een behaald Gymnasium diploma voor een Juventus fan. Samen hebben we ons voorbereid op deze reis en ons besluit om deze bij Forza Voetbalreizen te boeken lag in het persoonlijke contact dat we hadden met Louis Broers. Hij begreep onze wensen en heeft er voor gezorgd dat deze reis een geweldige ervaring is geworden. Donderdag 30 januari aankomst Turijn met sneeuw. Met bus 52 reden we zo naar ons hotel tegenover de Porta Nuova. Het hotel (Best Western Genova***) was prima met diverse faciliteiten en ontbijt inclusief. Vrijdag: bezoek aan Juventus museum, een echte aanrader!! Ook de stadion tour gedaan, je legt vanuit de spelerskleedkamer dezelfde route naar het veld af als de spelers. Zaterdag: Naar het auto museum in Lingotto en naar het Olympisch dorp geweest. Zondag: De wedstrijd. De sfeer ruim van te voren al indrukwekkend. De zitplaatsen prima en de wedstrijd fantastisch. De hele infra structuur van Turijn met betrekking tot de wedstrijd is goed op elkaar afgestemd. Maandag terug reis naar Amsterdam. Samenvattend: Geweldige ervaring, fantastisch cadeau voor onze zoon!!! Dank jullie wel voor jullie support toen dat nodig was!!

Door Dhr. De Wit uit Rijnsburg (NL).

Juventus vs. Fiorentina

Reisverslag
Ik heb hartstikke genoten van de reis helaas was het ook zo weer voorbij:). Het nieuwe stadion ziet er super uit veel mooier en beter zicht op het veld dan het vorige stadion. Verbeter punter zijn er niet echt. Maar het is wel handig om te vermelden waar de bus tickets te koop zijn, want heb aardig lopen zoeken er naar! De stad was heel mooi en een chaos qua verkeer maar daar is niks mis mee:)! Ik heb wat foto's van en in het stadion die stuur ik met de mail mee. Voorderest heb ik erg genoten van deze reis en binnenkort boek ik weer gewoon weer bij jullie:) Hartstikke bedankt! Groetjes Luca

Door Dhr. Battistutta uit Rotterdam (NL).

Juventus vs. Bayern München

Reisverslag
Het was een hele leuke trip met mijn zoontje. De uitslag van de wedstrijd was voor ons als Juve fans minder, maar we hebben wel genoten. De reis was prima georganiseerd, dus wat dat betreft complimenten.

Door Dhr. Uppelschoten uit Arnhem (NL).