Juventus

Rating: 3 stars Allianz Stadium   Turijn, Italië

Voetbalreizen Juventus

Met de verhuizing naar de prachtige 'Juventus Arena' is de 'Oude Dame' aan een nieuw tijdperk begonnen. Juventus heeft een aantrekkelijk team dat al vele jaren op rij de Serie A domineert. Boek uw voetbalreis naar Turijn en zie of Juventus ook dit jaar weer de sterkste zal zijn.
Paginahulp
Wis filter

Filters
 

Let op: wedstrijden worden pas enkele weken voor de betreffende speelronde definitief vastgesteld. Met de Forza Wedstrijdgarantie bent u beschermd tegen verplaatsingen.Toon resultaten

(4) voetbalreizen gevonden

Filter de resultaten

april 2023

 • Serie A
  zondag
  02 apr 15.00 u
  Juventus
  Juventus v Hellas Verona
  Hellas Verona
  Vanaf
  369
  Per persoon
  Boek nu
 • Serie A
  zondag
  23 apr 15.00 u
  Juventus
  Juventus v Napoli
  Napoli
  Vanaf
  559
  Per persoon
  Boek nu

mei 2023

 • Serie A
  woensdag
  03 mei 20.00 u
  Juventus
  Juventus v Lecce
  Lecce
  Vanaf
  329
  Per persoon
  Boek nu
 • Serie A
  zondag
  14 mei 15.00 u
  Juventus
  Juventus v US Cremonese
  US Cremonese
  Vanaf
  309
  Per persoon
  Boek nu
Introductietekst nog schrijven

Hoe reist u naar Juventus

Boek zelf uw reis naar Turijn en ben goedkoper uit.
Forza helpt je graag met het plannen van je reis naar Turijn. De stad heeft een eigen luchthaven, maar helaas zijn de directe vluchten vaak prijzig. Een prima alternatief is om op Milaan te vliegen, en dan vooral op Milaan Malpensa, omdat deze luchthaven ten Westen van de stad ligt, het dichtst aan de kant van Turijn.

Let op: wedstrijden worden regelmatig verplaatst vanwege live-tv uitzending of bekerverplichtingen. Houd daar bij het boeken van uw reis rekening mee! Lees deze informatie, maar u kunt ons ook altijd bellen of mailen voor vrijblijvend advies: lees alles over verplaatsingsrisico's en word niet verrast

Vluchten (7)

Vertrek Duur Aankomst Maatschappij(en)
NL Amsterdam Schiphol 1 u 35 IT Milaan (Malpensa)
DE Keulen Airport 1 u 30 IT Milaan (Malpensa)
BE Brussel Zaventem Airport 1 u 35 IT Milaan (Malpensa)
DE Dusseldorf Airport 1 u 30 IT Milaan (Malpensa)
BE Brussel Zaventem Airport 1 u 40 IT Luchthaven Turijn Caselle
BE Charleroi Airport 1 u 30 IT Luchthaven Turijn Caselle
NL Amsterdam Schiphol 1 u 40 IT Luchthaven Turijn Caselle

Vertrek

Aankomst

Turijn

Forza tips over uw reis naar Turijn

Turijn ligt in Noord-Italië, en is de hoofdstad van de regio Piëmonte. Ten Noorden en Westen wordt de stad omringd door de uitlopers van de Alpen, wat een fraai uitzicht geeft. Een vlucht op de luchthaven van Turijn is natuurlijk de snelste en meest comfortabele optie. Jammer genoeg bieden alleen de duurdere maatschappijen KLM en Brussels Airlines een directe vlucht vanuit respectievelijk Amsterdam en Brussel. Een goedkoop alternatief is een vlucht met Ryanair vanuit Charleroi op Turijn, maar dat is voor veel Nederlandse reizigers net wat te ver rijden. Vanuit Eindhoven ben je immers al snel 2,5 uur onderweg naar Charleroi Airport.

Wat ons betreft is een vlucht op Milaan Malpensa een betaalbaar alternatief als je bereid bent iets langer over je reis te doen. Malpensa Airport ligt 140 kilometer ten Noordwesten van Turijn. Vanaf daar kun je met bus en trein of huurauto in ongeveer 1,5 tot 2 uur naar Turijn. Dat is dus nog te doen. Meer informatie over deze transfer lees je via de transferinformatie hieronder (klik bij 'Milaan Malpensa' op "Lees meer >").

Luchthavens

Alle luchthavens die geschikt zijn voor een bezoek aan Turijn
Milaan (Malpensa)
Varese 21010, Italië
Milaan Malpensa ligt zo'n 50 kilometer ten Westen van Milaan. Met bus en trein sta je echter in nog geen uur op het centraal station van Milaan. Er is altijd wel een geschikte betaalbare vlucht op Malpensa te vinden.
     

Lees meer

Luchthaven Turijn Caselle
Caselle Torinese Turin 10072, Italië
De luchthaven van Turijn ligt bij het plaatsje 'Caselle Torinese', zo'n 16 kilometer ten Noorden van het centrum. Met taxi of bus ben je in ongeveer een half uur in het centrum van de stad.
Reisduur 25 minuten       Reisafstand 16 kilometer

Lees meer

Allianz Stadium

Het Allianz Stadium is het splinternieuwe stadion van Juventus dat gebouwd is op dezelfde plek als het eerdere 'Stadio Delle Alpi'. Diverse facetten van het oude stadion komen ook weer terug in deze hypermoderne voetbaltempel. Dit on-Italiaanse stadion is een lust voor het oog en de toeschouwers zitten hier echt bovenop het veld.

Turijn

Hier komt binnenkort meer informatie over de stad, zoals deze ook in uw reisinformatie wordt getoond.