Transfer van Luchthaven Turijn Caselle naar Turijn

Aeroporto di Torino-Caselle (IATA: TRN)

Strada Aeroporto, 12, 10072 Turijn IT
www.aeroportoditorino.it

De luchthaven van Turijn (officiële naam: Aeroporto di Torino-Caselle) ligt 16 kilometer ten Noorden van het centrum van Turijn. De luchthaven heeft twee keer een grote renovatie ondergaan: de eerste keer in 1989 voor het WK voetbal van een jaar later en daarna nog een keer in 2005 voor de Olympische Winterspelen van Turijn.

Vanwege de relatief korte reisafstand is een taxirit op zich goed te doen, en aangezien een bustransfer wat lastiger is (zie hieronder) raden we in dit geval aan voor een taxi te kiezen. Je staat dan in 25 minuten bij je hotel in het centrum van Turijn.

Een goedkopere optie is natuurlijk om met de bus van de firma 'SADEM' te gaan. Deze brengt je elk half uur vanaf de luchthaven naar de centraal gelegen busstations 'Porta Susa' (38 minuten) of 'Porta Nuova' (45 minuten). Het enige nadeel is dat tickets voor deze bus niet online te koop zijn. U kunt deze wel in de aankomsthal bij de ticketautomaat en informatiebalie van SADEM krijgen. Als u wacht tot u in de bus stapt kunt u bij de chauffeur alleen met gepast geld betalen, maar er is ook een ticketautomaat waar u contactloos kunt betalen (begrensd op maximaal 3 tickets per credit- of debitkaart).

Vervoerstype Duur Kostenindicatie Boek hier
Taxi 25 min € 40 per auto (enkele reis)
Bus 40 min € 6,50 per persoon (enkele reis)
Bovenstaande informatie is indicatief en slechts bedoeld als ondersteuning bij het plannen van je reis. Forza Voetbalreizen accepteert geen enkele verantwoordelijkheid voor eventuele gedateerde en/of foutieve informatie. Bel ons gerust voor actueel advies, we helpen je graag!