Celtic

Rating: 4 stars Celtic Park   Glasgow, Schotland

Voetbalreizen Celtic

Celtic vertegenwoordigt het groenwitte deel van de voetbalstad Glasgow. Na het faillissement van aartsrivaal Glasgow Rangers in 2012 kon Celtic eenvoudig vele landstitels op rij winnen. Maar Rangers is terug op het hoogste niveau wat betekent dat de strijd én de ‘Old Firm’ weer helemaal terug is. Een bezoek aan 'Celtic Park' is hoe dan ook een aanrader. Boek snel een bijzondere voetbalreis!
Paginahulp
Wis filter

Filters
 

Toon resultaten

(0) voetbalreizen gevonden

Filter de resultaten

Geen evenementen beschikbaar..

Staat uw gewenste reis er niet bij?
Mocht u een wedstrijd willen bezoeken die niet in dit overzicht staat, ga dan naar de pagina "Offerte op maat" en vul zo concreet mogelijk uw wensen in. Natuurlijk kunt u ons ook een e-mail sturen. We zullen u daarna zo spoedig mogelijk een voorstel op maat doen.

Offerte op maat

Introductietekst nog schrijven

Hoe reist u naar Celtic

Boek zelf uw reis naar Glasgow en ben goedkoper uit.
We helpen je graag bij het plannen van je reis naar Glasgow, de bakermat van het Schotse voetbal. De stad kent met Celtic en Rangers FC de meest succesvolle én populaire voetbalclubs van het land. Hieronder lees je hoe je het beste in Glasgow komt.

Let op: wedstrijden worden regelmatig verplaatst vanwege live-tv uitzending of bekerverplichtingen. Houd daar bij het boeken van uw reis rekening mee! Lees deze informatie, maar u kunt ons ook altijd bellen of mailen voor vrijblijvend advies: lees alles over verplaatsingsrisico's en word niet verrast

Vluchten (10)

Vertrek Duur Aankomst Maatschappij(en)
BE Brussel Zaventem Airport 1 u 40 SC Edinburgh
DE Dusseldorf Airport 1 u 50 SC Edinburgh
NL Eindhoven Airport 1 u 40 SC Edinburgh
NL Rotterdam Airport 1 u 20 SC Edinburgh
BE Charleroi Airport 1 u 40 SC Edinburgh
NL Amsterdam Schiphol 1 u 35 SC Edinburgh
DE Keulen Airport 1 u 50 SC Edinburgh
DE Weeze Airport 1 u 40 SC Edinburgh
NL Amsterdam Schiphol 1 u 30 SC Glasgow International
BE Charleroi Airport 1 u 40 SC Glasgow International

Vertrek

Aankomst

Glasgow

Forza tips over uw reis naar Glasgow

Glasgow is vanuit Nederland en België op zich redelijk bereikbaar, maar als je ook via de luchthaven van Edinburgh zou willen vliegen dan heb je veel meer opties. Deze staan hierboven allemaal bij elkaar.

Een tip van Forza voor een reis met Easyjet vanaf Amsterdam: vlieg als dat beter uit komt bijvoorbeeld heen op Edinburgh en terug vanaf Glasgow (of andersom). Tussen beide steden ligt een uitstekende treinverbinding dus je kunt zeker bij een lang weekend beide steden mooi combineren. Indien gewenst kunnen we ook een pakket samenstellen met bijvoorbeeld 1 overnachting in Edinburgh, en 1 in Glasgow. Dan heb je het beste van 2 gezellige steden. Neem gerust contact op voor advies of een vrijblijvende offerte!

Luchthavens

Alle luchthavens die geschikt zijn voor een bezoek aan Glasgow
Edinburgh
Edinburgh EH12 9DN, Schotland
Edinburgh Airport is de drukste luchthaven van Schotland, en zeer geschikt voor verschillende bestemmingen in de regio. Het openbaar vervoer tussen het vliegveld en de stad Edinburgh is uitstekend geregeld: je kunt zowel met de taxi als de bus ook gebruikmaken van de tram voor de transfer van en naar de stad.
Reisduur 56 minuten       Reisafstand 65 kilometer

Lees meer

Glasgow International
Paisley PA3 2SW, Schotland
De luchthaven van Glasgow ligt op nog geen 14 kilometer ten Westen van het stadscentrum, en is met openbaar vervoer en taxi uitstekend bereikbaar.
Reisduur 20 minuten       Reisafstand 16 kilometer

Lees meer

Celtic Park

De Celtic supporters noemen hun stadion ook wel 'Paradise in Parkhead'. Het ligt op een heuvel en is daardoor van kilometers ver zichtbaar. Met de karakteristieke rode steentjes is het niet alleen van de binnen maar ook van de buitenzijde een schitterend stadion. De sfeer bij thuiswedstrijden van Celtic is om kippenvel van te krijgen.

Glasgow

Hier komt binnenkort meer informatie over de stad, zoals deze ook in uw reisinformatie wordt getoond.