Athletic Bilbao

Rating: 2 stars Estadio San Mamés   Bilbao, Spanje

Voetbalreizen Athletic Bilbao

Athletic Bilbao is een Baskische club waar ook alleen Baskische spelers onder contract staan, veelal afkomstig uit de eigen jeugdopleiding. Begin jaren ‘80 werd de club 2 x landskampioen en de laatste jaren doen ze ook weer bovenin mee. De sfeer in het verbouwde ’San Mamés’ blijft echter ongekend. Voetbalcommentator Sierd de Vos zegt terecht dat je San Mamés een keer gezien moet hebben!
Paginahulp
Wis filter

Filters
 

Toon resultaten

(0) voetbalreizen gevonden

Filter de resultaten

Geen evenementen beschikbaar..

Staat uw gewenste reis er niet bij?
Mocht u een wedstrijd willen bezoeken die niet in dit overzicht staat, ga dan naar de pagina "Offerte op maat" en vul zo concreet mogelijk uw wensen in. Natuurlijk kunt u ons ook een e-mail sturen. We zullen u daarna zo spoedig mogelijk een voorstel op maat doen.

Offerte op maat

Hoe reist u naar Athletic Bilbao

Boek zelf uw reis naar Bilbao en ben goedkoper uit.
Forza helpt je graag met het plannen van je reis naar Bilbao in Spaans Baskenland. Er zijn enkele directe vluchten vanuit Nederland, België en Duitsland beschikbaar, en deze staan hieronder overzichtelijk bij elkaar. Daarbij voor jouw gemak ook buttons met directe links naar de betreffende luchtvaartmaatschappijen die deze routes aanbieden. De transfermogelijkheden naar het centrum van de stad worden uitgelegd door hieronder op de luchthaven van je keuze te klikken.

Let op: wedstrijden worden regelmatig verplaatst vanwege live-tv uitzending of bekerverplichtingen. Houd daar bij het boeken van uw reis rekening mee! Lees deze informatie, maar u kunt ons ook altijd bellen of mailen voor vrijblijvend advies: lees alles over verplaatsingsrisico's en word niet verrast

Vluchten (4)

Vertrek Duur Aankomst Maatschappij(en)
NL Amsterdam Schiphol 2 u 05 ES Luchthaven Bilbao
BE Brussel Zaventem Airport 1 u 55 ES Luchthaven Bilbao
DE Dusseldorf Airport 2 u 10 ES Luchthaven Bilbao
NL Rotterdam Airport 2 u 05 ES Luchthaven Bilbao

Vertrek

Aankomst

Bilbao

Forza tips over uw reis naar Bilbao

Bilbao is een prachtige stad, gelegen aan de kust van Spaans Baskenland. Er zijn maar een beperkt aantal vluchten beschikbaar vanuit Nederland, België en het grensgebied in Duitsland, maar het is nog te doen. Hierboven zie je een overzicht van alle mogelijkheden.

Ons advies is om tijdig te boeken, en zeker als de vluchtprijs dan wat gunstiger uit zou pakken is het zeker de moeite waard om wat langer blijven. Maak er gerust een lang weekend van zodat je wat meer tijd hebt om zowel Bilbao als het naijgelegen San Sebastian te verkennen, maar ook om (afhankelijk van het wedstrijdschema) nog een 2e wedstrijd in de regio te bezoeken. Binnen zo'n anderhalf uur rijden vind je clubs als Athletic Bilbao en Real Sociedad, maar ook Eibar, Osasuna, Racing Santander, Logrones en Burgos. Nog net iets verder rijden en dan vind je ook nog Sporting Gijon, Real Valladolid, CD Numancia en Real Zaragoza. Keuze genoeg dus, en bel ons gerust voor vrijblijvend advies.

Luchthavens

Alle luchthavens die geschikt zijn voor een bezoek aan Bilbao
Luchthaven Bilbao
Loiu 48180, Spanje
Bilbao Airport ligt zo'n 13 kilometer ten Noorden van Bilbao, de hoofstad van het Spaanse Baskenland. Ook San Sebastian is het best via deze luchthaven te bereiken, maar ligt zo'n 85 kilometer verder dan Bilbao.
Reisduur 15 minuten       Reisafstand 15 kilometer

Lees meer

Estadio San Mamés

La Cathedral', zo wordt het stadion van de Baskische club Athletic Bilbao ook wel liefkozend genoemd. Bij Forza weten we uit eigen ervaring dat het indrukwekkende San Mamés een echte aanrader is! Het oude stadion werd in 2013 toen het exact 100 jaar oud was vervangen door een schitterende nieuwe voetbaltempel met plek voor ruim 53.000 toeschouwers. De beroemde sfeer is gebleven, en u zult er zeker geen spijt van krijgen om er een keer te gaan kijken voor een bijzondere voetbalreis!

Bilbao

Hier komt binnenkort meer informatie over de stad, zoals deze ook in uw reisinformatie wordt getoond.