Transfer van Luchthaven Bilbao naar Bilbao

Aeropuerto de Bilbao (IATA: BIO)

, 48180 Bilbao ES
www.aena.es/en/bilbao-airport/index.html

Bilbao Airport ligt zo'n 15 kilometer ten Noorden van het stadscentrum, en niet alleen het centrum van Bilbao maar ook dat van San Sebastian is eenvoudig te bereiken. We leggen hieronder graag de mogelijkheden voor een transfer naar het centrum van Bilbao uit:

De goedkoopste optie is de bus. Elke 15 minuten rijdt buslijn A3247 van 'Bizkaibus' vanuit de luchthaven naar busstation 'Termibus' iets ten Zuidwesten van het centrum, op loopafstand van stadion 'San Mames' van Athletic Bilbao. Afhankelijk van de locatie van je hotel kun je waarschijnlijk beter al eerder uitstappen op de meer centraal gelegen haltes 'Alameda Recalde' en 'Moyúa Plaza'. De laatste ligt in het hart van het nieuwe stadscentrum 'Abando'. Vanaf hier wandel je in 15-20 minuten naar het oude stadscentrum 'Casco Viejo'. Een kaartje voor de bus koop je gewoon bij de chauffeur of in de aankomst terminal.

Een taxi rit naar het centrum van Bilbao duurt niet meer dan 15 minuten en is (dus) ook prima betaalbaar.

Vervoerstype Duur Kostenindicatie Boek hier
Bus 20 min € 3 per persoon (enkele reis)
Taxi 15 min € 25 per auto (enkele reis)
Bovenstaande informatie is indicatief en slechts bedoeld als ondersteuning bij het plannen van je reis. Forza Voetbalreizen accepteert geen enkele verantwoordelijkheid voor eventuele gedateerde en/of foutieve informatie. Bel ons gerust voor actueel advies, we helpen je graag!