FA Cup

Rating: 3 stars Engeland

FA Cup

De oudste en meest populaire bekercompetitie ter wereld is zonder enige twijfel de Engelse FA Cup. Ieder jaar zijn er wel enkele 'Cupfighters' uit de lagere divisies die een grote club uit de Premier League verslaan en doordringen tot de eindfase van dit nostalgische toernooi. Passie, strijd en emotie maken van iedere FA Cup wedstrijd een heuse finale. Naast de 'Cup Final' worden ook de halve finales op het heilige gras van Wembley gespeeld. Proef zelf deze typische FA Cup-sfeer!
Paginahulp
Wis filter

Filters
 

Toon resultaten

(0) voetbalreizen gevonden

Geen evenementen beschikbaar..

Staat uw gewenste reis er niet bij?
Mocht u een wedstrijd willen bezoeken die niet in dit overzicht staat, ga dan naar de pagina "Offerte op maat" en vul zo concreet mogelijk uw wensen in. Natuurlijk kunt u ons ook een e-mail sturen. We zullen u daarna zo spoedig mogelijk een voorstel op maat doen.

Offerte op maat

Referenties

FA Cup vs. Halve finale

Reisverslag
We vlogen met easyjet om 09:30 naar Londen-Stansted, vanwege het uur tijdsverschil kwamen we om 09:35 aan. De wedstrijd begon om 12:30 dus een race tegen de klok was begonnen. Gelukkig konden we in het vliegtuig al tickets voor de Stansted-Express kopen (tippie). Deze doet er 45 minuten over naar Tottenham-Hale, van daar uit de ondergrondse naar ons 4 * hotel Holiday-inn Mayfair, in 35 minuten. De kaartjes voor de wedstrijd lagen al klaar, dus meteen de metro weer in op weg naar Wembley, waar we om 12:00 aankwamen. Na nog even in de rij te hebben gestaan voor de ingang zaten we om 12:20 precies op onze plek. Wat een sfeer!!!! Na de wedstrijd nog lekker Londen in. Dit is met de sight seeing tips van Forza prima te doen, handig is zeker dat er vermeld staat op welke metrohalte je weer moet uitstappen om dingen te bekijken. Als je het boekje ''reisbescheiden'' doorleest vind je diverse zeer handige tips die je kunt gebruiken om het maximale uit je weekendtrip te halen, een aanrader. Kortom: Uitstekend geregeld!! Ed van Woudenberg.

Door Dhr. van Woudenberg uit Cothen (NL).

FA Cup vs. Halve finale

Reisverslag
Als eerste hebben we het reuze naar ons zin gehad !! Met Easyjet en vooraf inchecken liep prima. Wel vermeldenswaardig is dat men nu vooral op Stansted streng aan het controleren is en geruime tijd duurt voordat je door de security check ben. Aankomst Stansted een taxi genomen naar Londen en terug de trein. Taxi is duur en uiteindelijk maakt het geen tijdsverschil. De tijd tussen vertrek en begin wedstrijd ( 3 uur ) was krap maar net aan te doen. We waren precies om 12:15 in het stadion. Er moet geen vertraging komen dan mis je toch de wedstrijd. Enorme ervaring , 90.000 man ! Kippenvel wanneer iedereen zingt. De plek in het stadion was perfect. De begeleiding in het stadion : helemaal goed ( je moet maar je plekje vinden blok 410 , rij 14 en stoel 200). Leuke typische Engels pot. Technisch voetbal matig , strijd volop , kijkplezier 100 percent. Je voelt je veilig tussen 90000 fans. Ook in de metro keurig,netjes en geordend. Uiteraard na de wedstrijd in de pub nog wat biertjes gedronken. Aan het eind van de middag nog even bij Emirates Stadion geweest en wat inkopen gedaan. Hotel (Premier Inn London Euston) prima gelegen om hiervandaan overal met metro te gaan. Kamers prima, service ok. Ontbijt uitermate lekker. Zondag: Lekker Londen ingegaan en naar Buckingham,Big Ben, London Eye etc. Vervolgens boottocht op THE Thames (KPMG line) en uitgestapt in Greenwich. leuke markt met allerlei koopjes waar. Op tijd terug en de trein naar Stansted via Liverpool street. prima te doen binnen 45 min. Kortom: De informatie (boekje) was uitstekend. Trip prima. Wedstrijd moet je mazzel hebben. Forza reizen komt haar belofte na en heeft een goede prijs kwaliteit verhouding. De volgende keer weer. Groet, Dick Vink

Door Dhr. Vink uit Papendrecht (NL).