Reisverslag

Door Dhr. van Woudenberg uit Cothen (NL)

FA Cup vs. Halve finale

We vlogen met easyjet om 09:30 naar Londen-Stansted, vanwege het uur tijdsverschil kwamen we om 09:35 aan. De wedstrijd begon om 12:30 dus een race tegen de klok was begonnen. Gelukkig konden we in het vliegtuig al tickets voor de Stansted-Express kopen (tippie). Deze doet er 45 minuten over naar Tottenham-Hale, van daar uit de ondergrondse naar ons 4 * hotel Holiday-inn Mayfair, in 35 minuten. De kaartjes voor de wedstrijd lagen al klaar, dus meteen de metro weer in op weg naar Wembley, waar we om 12:00 aankwamen. Na nog even in de rij te hebben gestaan voor de ingang zaten we om 12:20 precies op onze plek. Wat een sfeer!!!! Na de wedstrijd nog lekker Londen in. Dit is met de sight seeing tips van Forza prima te doen, handig is zeker dat er vermeld staat op welke metrohalte je weer moet uitstappen om dingen te bekijken. Als je het boekje ''reisbescheiden'' doorleest vind je diverse zeer handige tips die je kunt gebruiken om het maximale uit je weekendtrip te halen, een aanrader. Kortom: Uitstekend geregeld!! Ed van Woudenberg.

We vlogen met easyjet om 09:30 naar Londen-Stansted, vanwege het uur tijdsverschil kwamen we om 09:35 aan. De wedstrijd begon om 12:30 dus een race tegen de klok was begonnen. Gelukkig konden we in het vliegtuig al tickets voor de Stansted-Express kopen (tippie). Deze doet er 45 minuten over naar Tottenham-Hale, van daar uit de ondergrondse naar ons 4 * hotel Holiday-inn Mayfair, in 35 minuten. De kaartjes voor de wedstrijd lagen al klaar, dus meteen de metro weer in op weg naar Wembley, waar we om 12:00 aankwamen. Na nog even in de rij te hebben gestaan voor de ingang zaten we om 12:20 precies op onze plek. Wat een sfeer!!!! Na de wedstrijd nog lekker Londen in. Dit is met de sight seeing tips van Forza prima te doen, handig is zeker dat er vermeld staat op welke metrohalte je weer moet uitstappen om dingen te bekijken. Als je het boekje ''reisbescheiden'' doorleest vind je diverse zeer handige tips die je kunt gebruiken om het maximale uit je weekendtrip te halen, een aanrader. Kortom: Uitstekend geregeld!!


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!