Napoli

Rating: 3 stars Stadio San Paolo   Napels, Italië

Voetbalreizen Napoli

In de zomer van 1984 doet Napoli de belangrijkste aankoop uit de geschiedenis van de club: het haalt voor een recordbedrag Diego Maradona van FC Barcelona. Maradona wordt in Italië een superster en zorgt voor een ongekende succesperiode in het arme Napels. Een voetbalreis naar Napoli is vanwege de fanatieke supporters sowieso de moeite waard, maar zeker nu de Napolitanen weer mee strijden om de bovenste plaatsen!
Paginahulp
Wis filter

Filters
 

Toon resultaten

(0) voetbalreizen gevonden

Filter de resultaten

Geen evenementen beschikbaar..

Staat uw gewenste reis er niet bij?
Mocht u een wedstrijd willen bezoeken die niet in dit overzicht staat, ga dan naar de pagina "Offerte op maat" en vul zo concreet mogelijk uw wensen in. Natuurlijk kunt u ons ook een e-mail sturen. We zullen u daarna zo spoedig mogelijk een voorstel op maat doen.

Offerte op maat

Hoe reist u naar Napoli

Boek zelf uw reis naar Napels en ben goedkoper uit.
Forza helpt je graag met het plannen van je reis naar het schitterende Napels, gelegen aan de voet van de beroemde vulkaan Vesuvius. Napels Airport ligt aan de rand van de stad, zo'n 6 kilometer ten Noordoosten van het centrum. Er is een ruim aanbod aan betaalbare vluchten naar de stad die voor voetballiefhebbers altijd bekend zal staan als de stad van Argentijns clubicoon Diego Maradona. Hieronder zie je ze allemaal.

Let op: wedstrijden worden regelmatig verplaatst vanwege live-tv uitzending of bekerverplichtingen. Houd daar bij het boeken van uw reis rekening mee! Lees deze informatie, maar u kunt ons ook altijd bellen of mailen voor vrijblijvend advies: lees alles over verplaatsingsrisico's en word niet verrast

Vluchten (6)

Vertrek Duur Aankomst Maatschappij(en)
NL Amsterdam Schiphol 2 u 25 IT Luchthaven Napels
BE Charleroi Airport 2 u 15 IT Luchthaven Napels
DE Dusseldorf Airport 2 u 10 IT Luchthaven Napels
DE Keulen Airport 2 u 05 IT Luchthaven Napels
BE Brussel Zaventem Airport 2 u 15 IT Luchthaven Napels
NL Eindhoven Airport 2 u 20 IT Luchthaven Napels

Vertrek

Aankomst

Napels

Forza tips over uw reis naar Napels
"Eerst Napels zien en dan sterven" is een bekende uitdrukking. Deze Zuid-Italiaanse havenstad is net als Rome eigenlijk één groot openluchtmuseum, en mede daarom een populaire bestemming voor (voetbal)toeristen. De stad heeft een eigen luchthaven die dichtbij het centrum ligt, maar eigenlijk ook de enige geschikte optie is voor een reis naar Napels. In de wijde omgeving is er verder geen luchthaven te bekennen. Dat is ook niet nodig, want er zijn meer dan voldoende vluchten vanuit Nederland en België beschikbaar, zoals je hierboven kunt zien. Zeker bij tijdig plannen zijn deze vluchten ook goedkoop, dus er is geen enkele reden om een bezoek aan de stad van Diego Maradona nog langer uit te stellen.

Luchthavens

Alle luchthavens die geschikt zijn voor een bezoek aan Napels
Luchthaven Napels
Napels 80144, Italië
De internationale luchthaven van Napels ligt niet meer dan 6 kilometer ten Noordoosten van het centrum van de stad. Natuurlijk kun je prima met de bus naar het centrum, maar bij 3 personen of meer is een taxi zeker niet (veel) duurder.
Reisduur 15 minuten       Reisafstand 5 kilometer

Lees meer

Stadio San Paolo

Het Stadio San Paolo behoort tot de grootste stadions van Italië. Het is vooral bekend door de behaalde Scudetto's in de jaren '90, onder leiding van Diego Maradona. Heel Napels wil het stadion vernoemen naar de Argentijn. Helaas verbiedt de Italiaanse wet om gebouwen te benoemen naar personen die nog leven of minder dan 10 jaar geleden overleden zijn.

Napels

Hier komt binnenkort meer informatie over de stad, zoals deze ook in uw reisinformatie wordt getoond.