FC Porto

Rating: 3 stars Estádio do Dragão   Porto, Portugal

Voetbalreizen FC Porto

FC Porto is één van de traditionele grootmachten in de Portugese competitie. De scouts van de club weten ieder jaar weer nieuw Zuid-Amerikaanse toptalent te ontdekken, zoals eerder bewezen met bijvoorbeeld Falcao, James Rodriguez en Hulk. Bezoek het schitterende 'Estádio do Dragao' met iedere thuiswedstrijd een geweldige voetbalsfeer, maar geniet ook van het prachtige oude centrum van Porto.
Paginahulp
Wis filter

Filters
 

Toon resultaten

(0) voetbalreizen gevonden

Filter de resultaten

Geen evenementen beschikbaar..

Staat uw gewenste reis er niet bij?
Mocht u een wedstrijd willen bezoeken die niet in dit overzicht staat, ga dan naar de pagina "Offerte op maat" en vul zo concreet mogelijk uw wensen in. Natuurlijk kunt u ons ook een e-mail sturen. We zullen u daarna zo spoedig mogelijk een voorstel op maat doen.

Offerte op maat

Hoe reist u naar FC Porto

Boek zelf uw reis naar Porto en ben goedkoper uit.
Forza helpt je graag met het samenstellen van je reis naar het schitterende Porto in Noord-Portugal. Deze stad is het bezoeken meer dan waard, en vanuit hier reis je niet alleen naar FC Porto en Boavista, maar ook eenvoudig naar 2 leuke clubs in de regio: Vitoria Guimaraes en Braga. Deze zijn beiden binnen een uur met de trein te bereiken.

Let op: wedstrijden worden regelmatig verplaatst vanwege live-tv uitzending of bekerverplichtingen. Houd daar bij het boeken van uw reis rekening mee! Lees deze informatie, maar u kunt ons ook altijd bellen of mailen voor vrijblijvend advies: lees alles over verplaatsingsrisico's en word niet verrast

Vluchten (7)

Vertrek Duur Aankomst Maatschappij(en)
NL Amsterdam Schiphol 2 u 40 PT Porto Airport
BE Brussel Zaventem Airport 2 u 30 PT Porto Airport
DE Dusseldorf Airport 2 u 45 PT Porto Airport
NL Eindhoven Airport 2 u 35 PT Porto Airport
DE Keulen Airport 2 u 40 PT Porto Airport
BE Charleroi Airport 2 u 25 PT Porto Airport
DE Weeze Airport 2 u 40 PT Porto Airport

Vertrek

Aankomst

Porto

Forza tips over uw reis naar Porto
Er zijn verschillende manieren om een goedkope vlucht naar Porto te boeken. Met name Ryanair biedt verschillende opties aan, zowel vanuit Nederland (Eindhoven), België (Brussel en Charleroi) en Duitsland (Weeze). Bekijk via de buttons hierboven welke route en tijden voor jullie geschikt zijn en boek je vlucht als aanvulling op het pakket van tickets en hotel dat je op onze site vindt. De luchthaven ligt zo'n 16 kilometer ten Noorden van de stad, maar is uitstekend bereikbaar met het metronetwerk van de stad. Ook nabijgelegen steden als Braga en Guimarães zijn zeer de moeite waard voor een bezoek, en prima bereikbaar met een busshuttle direct vanaf Porto Airport. Meer informatie over deze transfers lees je hieronder via de informatie over de luchthaven.

Luchthavens

Alle luchthavens die geschikt zijn voor een bezoek aan Porto
Porto Airport
Maiav 4470, Portugal
Porto Airport wordt ook wel "Francisco Sá Carneiro Airport" genoemd, en ligt zo'n 16 kilometer ten Noorden van Porto. Natuurlijk uitermate geschikt voor een bezoek aan deze populaire Noord-Portugese havenstad, maar daarnaast biedt het ook prima verbindingen met de nabijgelegen provinciesteden Braga en Guimarães.
Reisduur 20 minuten       Reisafstand 16 kilometer

Lees meer

Estádio do Dragão

Het Estadio do Dragao is gebouwd in 2003 met het oog op het naderende Euro 2004 in Portugal. Hiervoor speelde de club in het beroemde 'Estadio das Antas'. Het prachtige ontwerp van het Estadio do Dragao gecombineerd met de ongekende sfeer waar de FC Porto-fans voor zorgen, maakt dit een geweldig voetbalstadion.

Porto

Hier komt binnenkort meer informatie over de stad, zoals deze ook in uw reisinformatie wordt getoond.