Eintracht Frankfurt

Rating: 2 stars Commerzbank Arena   Frankfurt am Main, Duitsland

Voetbalreizen Eintracht Frankfurt

De fans van Eintracht Frankfurt staan erom bekend tot meest fanatieke en luidruchtige supporters van Duitsland te behoren. Een bezoek aan de gigantische Commerzbank Arena is dan ook een unieke belevenis, waarbij de tribunes soms letterlijk kreunen onder het sfeervolle gezang en gespring. Combineer uw bezoek met een overnachting in Frankfurt. Een moderne stad met wolkenkrabbers, ook wel het ‘Manhattan van Europa’ genoemd.
Paginahulp
Wis filter

Filters
 

Toon resultaten

(0) voetbalreizen gevonden

Filter de resultaten

Geen evenementen beschikbaar..

Staat uw gewenste reis er niet bij?
Mocht u een wedstrijd willen bezoeken die niet in dit overzicht staat, ga dan naar de pagina "Offerte op maat" en vul zo concreet mogelijk uw wensen in. Natuurlijk kunt u ons ook een e-mail sturen. We zullen u daarna zo spoedig mogelijk een voorstel op maat doen.

Offerte op maat

Commerzbank Arena

Het Waldstadion opende in 1925 haar deuren. Om één van de stadions tijdens het WK 2006 te zijn, werd het stadion vrijwel volledig gerenoveerd. Na deze verbouwing is het één van de grootste en meest moderne stadions van Duitsland . De club heeft de naam inmiddels verkocht, waardoor het nu de Commerzbank-Arena heet.

Frankfurt am Main

Frankfurt is de hoofdstad van de Duitse deelstaat Hessen, en is een stad vol contrasten. Hypermoderne wolkenkrabbers staan vredig naast antieke vakwerkhuizen en welgestelde bankiers staan geduldig met vrijgevochten studenten in de rij voor een kop koffie. De tegenstelling kan niet groter zijn, en toch zijn de inwoners erg vriendelijk en gastvrij.

Frankfurt is één van de meest diverse steden van heel Duitsland: ongeveer 50% van de inwoners is niet van Duitse afkomst. Nationaliteiten van over de hele wereld komen hier samen en vormen samen een heuse smeltkroes van culturen. Frankfurt biedt onderdak aan het hoofdkwartier van de Europese Centrale Bank en staat bekend als het zakelijke en financiële centrum van Duitsland. In de rest van de wereld staat de stad ook bekend als ‘Mainhattan’ omwille van haar ligging aan de Main en haar buitengewone skyline die sommigen vergelijken met die van New York. Anderen noemen de stad dan weer liefkozend ‘Bankfurt’, een duidelijke verwijzing naar de tal van banken en andere financiële instellingen die hier gevestigd zijn.

Frankfurt is maar een kleine metropool in vergelijking met steden als New York en Parijs. Toch bevat het alle kenmerken van een wereldstad. Eén van de beste voorbeelden is haar transportnetwerk. Frankfurt heeft een eigen luchthaven die, omwille van haar financieel karakter, verbindingen heeft naar zo goed als elk continent en elke belangrijke stad in de wereld.

Een erg hippe reputatie heeft Frankfurt niet. Daardoor krijgen mensen vaak het idee dat Frankfurt een saaie stad is waar enkel serieuze zakenmensen wonen. Ooit was dit misschien wel het geval, maar Frankfurt heeft deze reputatie al lang van zich afgeschud. Tegenwoordig heeft de stad tal van hippe nachtclubs en zijn er teveel cafés om op te noemen. U zult zich er dus zeker vermaken!

Referenties

Wij kunnen op onze bucketlist weer een wens afstrepen. Mooi dat dit met behulp van Forza Voetbalreizen mogelijk is gemaakt. Dank voor de prima service.

Door Dhr. Minnesma uit Reduzum (NL).