Bayer 04 Leverkusen

Rating: 2 stars BayArena   Leverkusen, Duitsland

Voetbalreizen Bayer 04 Leverkusen

Bayer Leverkusen is de laatste 10 jaar steevast aanwezig in de top van de Bundesliga, zonder echte prijzen te winnen. Hoogte- én dieptepunt tegelijk was het seizoen 2001-2002 waarin de ploeg met spelers als Michael Ballack en Dimitar Berbatov 2e werd in de competie, en de bekerfinale én de Champions League-finale verloor. In de fraai verbouwde BayArena zoekt Leverkusen aansluiting bij de top. Boek een leuke voetbalreis naar Duits topvoetbal, en we raden u aan voor een verblijf in het nabijgelegen Keulen te kiezen.
Paginahulp
Wis filter

Filters
 

Hoe groot is de kans dat een nog niet vastgestelde wedstrijd buiten uw reisschema wordt verplaatst? Geen zorgen, met onze Forza Wedstrijdgarantie kunt u zich volledig indekken tegen dit verplaatsingsrisico!


Toon resultaten

(2) voetbalreizen gevonden

Filter de resultaten

mei 2019

 • Bundesliga
  zaterdag
  04 mei 15.30 u
  Bayer Leverkusen
  Bayer 04 Leverkusen v Eintracht Frankfurt
  Eintracht Frankfurt
  Vanaf
  209
  Per persoon
  Boek nu
 • Bundesliga
  zaterdag
  11 mei 15.30 u
  Bayer Leverkusen
  Bayer 04 Leverkusen v Schalke 04
  Schalke 04
  Vanaf
  279
  Per persoon
  Boek nu

BayArena

Het originele 'Ulrich-Haberland-Stadion' is in de jaren '80 en '90 enkele keren verbouwd, voordat het in 1998 de naam BayArena kreeg. Na de uitbreidingen in de periode 2007 tot 2009, is de BayArena tegenwoordig een bijzonder mooi stadion. Breng eens een bezoekje voor een verrassende voetbalreis.

Leverkusen

Hier komt binnenkort meer informatie over de stad, zoals deze ook in uw reisinformatie wordt getoond.

Referenties

Voor herhaling vatbaar. Dus wie weet wat onze volgende voetbalreis wordt.

Door Mevr. van Erp uit Culemborg (NL).

Bayer 04 Leverkusen vs. Bayern München

Reisverslag
De wedstrijd was geweldig. München had een enorm veldoverwicht. Toch kon Leverkusen ervoor zorgen dat München niet met de volle winst ervan doorging! Perfect hotel in Düsseldorf en wat een gezellige binnenstad. Eigenlijk geen negatieve punten! Ja, de schoonmakers wilden steeds op de kamer komen maar misschien hadden we dan ook iets eerder uit bed moeten komen! Top geregeld Forza!

Door Dhr. Koehorst uit Goes (NL).