Bayer 04 Leverkusen

Rating: 2 stars BayArena   Leverkusen, Duitsland

Voetbalreizen Bayer 04 Leverkusen

Bayer Leverkusen is de laatste 10 jaar steevast aanwezig in de top van de Bundesliga, zonder echte prijzen te winnen. Hoogte- én dieptepunt tegelijk was het seizoen 2001-2002 waarin de ploeg met spelers als Michael Ballack en Dimitar Berbatov 2e werd in de competie, en de bekerfinale én de Champions League-finale verloor. In de fraai verbouwde BayArena zoekt Leverkusen aansluiting bij de top. Boek een leuke voetbalreis naar Duits topvoetbal, en we raden u aan voor een verblijf in het nabijgelegen Keulen te kiezen.
Paginahulp
Wis filter

Filters
 

Toon resultaten

(0) voetbalreizen gevonden

Filter de resultaten

Geen evenementen beschikbaar..

Staat uw gewenste reis er niet bij?
Mocht u een wedstrijd willen bezoeken die niet in dit overzicht staat, ga dan naar de pagina "Offerte op maat" en vul zo concreet mogelijk uw wensen in. Natuurlijk kunt u ons ook een e-mail sturen. We zullen u daarna zo spoedig mogelijk een voorstel op maat doen.

Offerte op maat

BayArena

Het originele 'Ulrich-Haberland-Stadion' is in de jaren '80 en '90 enkele keren verbouwd, voordat het in 1998 de naam BayArena kreeg. Na de uitbreidingen in de periode 2007 tot 2009, is de BayArena tegenwoordig een bijzonder mooi stadion. Breng eens een bezoekje voor een verrassende voetbalreis.

Leverkusen

Hier komt binnenkort meer informatie over de stad, zoals deze ook in uw reisinformatie wordt getoond.

Referenties

Voor herhaling vatbaar. Dus wie weet wat onze volgende voetbalreis wordt.

Door Mevr. van Erp uit Culemborg (NL).

Bayer 04 Leverkusen vs. Bayern München

Reisverslag
De wedstrijd was geweldig. München had een enorm veldoverwicht. Toch kon Leverkusen ervoor zorgen dat München niet met de volle winst ervan doorging! Perfect hotel in Düsseldorf en wat een gezellige binnenstad. Eigenlijk geen negatieve punten! Ja, de schoonmakers wilden steeds op de kamer komen maar misschien hadden we dan ook iets eerder uit bed moeten komen! Top geregeld Forza!

Door Dhr. Koehorst uit Goes (NL).