Bayer 04 Leverkusen

Rating: 2 stars BayArena   Leverkusen, Duitsland

Voetbalreizen Bayer 04 Leverkusen

Bayer Leverkusen is de laatste 10 jaar steevast aanwezig in de top van de Bundesliga, zonder echte prijzen te winnen. Hoogte- én dieptepunt tegelijk was het seizoen 2001-2002 waarin de ploeg met spelers als Michael Ballack en Dimitar Berbatov 2e werd in de competie, en de bekerfinale én de Champions League-finale verloor. In de fraai verbouwde BayArena zoekt Leverkusen aansluiting bij de top. Boek een leuke voetbalreis naar Duits topvoetbal, en we raden u aan voor een verblijf in het nabijgelegen Keulen te kiezen.
Paginahulp
Wis filter

Filters
 

Toon resultaten

(0) voetbalreizen gevonden

Filter de resultaten

Geen evenementen beschikbaar..

Staat uw gewenste reis er niet bij?
Mocht u een wedstrijd willen bezoeken die niet in dit overzicht staat, ga dan naar de pagina "Offerte op maat" en vul zo concreet mogelijk uw wensen in. Natuurlijk kunt u ons ook een e-mail sturen. We zullen u daarna zo spoedig mogelijk een voorstel op maat doen.

Offerte op maat

Hoe reist u naar Bayer 04 Leverkusen

Boek zelf uw reis naar Leverkusen en ben goedkoper uit.
We helpen je graag met het plannen van je voetbalreis naar Leverkusen in het Duitse Noord-Rijn Westfalen. Aangezien Leverkusen dichtbij Nederland ligt (zo'n 1,5 uur rijden van Venlo) zullen de meeste voetbalreizigers met de auto gaan, maar de trein is natuurlijk ook een prima alternatief. Meer daarover lees je verderop.

Let op: wedstrijden worden regelmatig verplaatst vanwege live-tv uitzending of bekerverplichtingen. Houd daar bij het boeken van uw reis rekening mee! Lees deze informatie, maar u kunt ons ook altijd bellen of mailen voor vrijblijvend advies: lees alles over verplaatsingsrisico's en word niet verrast

Trein transfers (6)

Vertrek Duur Aankomst Maatschappij(en)
NL Amsterdam (Centraal Station) 3 u 35 DE Leverkusen-Mitte (Centraal Station)
NL Utrecht (Centraal Station) 3 u 00 DE Leverkusen-Mitte (Centraal Station)
NL Eindhoven (Centraal Station) 2 u 35 DE Leverkusen-Mitte (Centraal Station)
NL Arnhem (Centraal Station) 2 u 10 DE Leverkusen-Mitte (Centraal Station)
BE Brussel (Centraal Station) 2 u 25 DE Leverkusen-Mitte (Centraal Station)
BE Luik-Guillemins (Centraal Station) 1 u 30 DE Leverkusen-Mitte (Centraal Station)

Vertrek

Aankomst

Leverkusen

Forza tips over uw reis naar Leverkusen

Leverkusen ligt in het Duitse Noordrijn Westfalen en is dus prima met de auto te doen. Veruit de meeste van onze klanten gaan dus met eigen vervoer naar Leverkusen.

Een comfortabel alternatief is natuurlijk om met de trein naar Duitsland te reizen. Sommige routes naar Duitsland zijn goed te doen omdat ze een directe of indirecte verbinding met de snelle ICE treinen hebben. Dat geldt echter niet voor alle bestemmingen, en soms kan het ook een ongemakkelijke reis zijn met (te) veel overstappen. Klik op de button boven om zelf de mogelijkheden bij NS International te bekijken.

Let op: het is verstandig de treinreis pas te boeken als de wedstrijden binnen het speelweekend zijn vastgesteld. Dat gebeurt meestal zo'n 4 tot 8 weken voor vertrek. Bel ons gerust voor vragen daarover!

Trein stations

Alle trein stations die geschikt zijn voor een bezoek aan Leverkusen
Leverkusen-Mitte (Centraal Station)
Leverkusen 51373, Duitsland
Station Leverkusen Mitte is het meest centrale treinstation van de Duitse stad Leverkusen, in Noordrijn-Westfalen. Leverkusen ligt tussen de grotere steden Düsseldorf en Köln, en is met beiden goed verbonden met het locale trein- en U-Bahn netwerk.

BayArena

Het originele 'Ulrich-Haberland-Stadion' is in de jaren '80 en '90 enkele keren verbouwd, voordat het in 1998 de naam BayArena kreeg. Na de uitbreidingen in de periode 2007 tot 2009, is de BayArena tegenwoordig een bijzonder mooi stadion. Breng eens een bezoekje voor een verrassende voetbalreis.

Leverkusen

Hier komt binnenkort meer informatie over de stad, zoals deze ook in uw reisinformatie wordt getoond.