1.FC Köln

Rating: 2 stars Rhein Energie Stadion   Keulen, Duitsland

Voetbalreizen 1.FC Köln

1.FC Köln is een club met een grote historie, maar deze successen werden met name in de jaren ‘60 en ’70 van de vorige eeuw behaald. De voorwaarden voor nieuwe successen zijn aanwezig, aangezien Keulen vanwege het WK 2006 in een schitterend nieuw stadion speelt dat een bezoekje meer dan waard is. In combinatie met de gezellige stad Keulen altijd een leuke voetbalreis!
Paginahulp
Wis filter

Filters
 

Toon resultaten

(0) voetbalreizen gevonden

Filter de resultaten

Geen evenementen beschikbaar..

Staat uw gewenste reis er niet bij?
Mocht u een wedstrijd willen bezoeken die niet in dit overzicht staat, ga dan naar de pagina "Offerte op maat" en vul zo concreet mogelijk uw wensen in. Natuurlijk kunt u ons ook een e-mail sturen. We zullen u daarna zo spoedig mogelijk een voorstel op maat doen.

Offerte op maat

Hoe reist u naar 1.FC Köln

Boek zelf uw reis naar Keulen en ben goedkoper uit.
We helpen je graag met het plannen van je voetbalreis naar Keulen in het Duitse Noord-Rijn Westfalen. Aangezien Keulen dichtbij Nederland ligt (zo'n 1,5 uur rijden van Venlo) zullen de meeste voetbalreizigers met de auto gaan, maar de trein is natuurlijk ook een prima alternatief. Meer daarover lees je verderop.

Let op: wedstrijden worden regelmatig verplaatst vanwege live-tv uitzending of bekerverplichtingen. Houd daar bij het boeken van uw reis rekening mee! Lees deze informatie, maar u kunt ons ook altijd bellen of mailen voor vrijblijvend advies: lees alles over verplaatsingsrisico's en word niet verrast

Trein transfers (6)

Vertrek Duur Aankomst Maatschappij(en)
NL Amsterdam (Centraal Station) 3 u 15 DE Köln - Hauptbahnhof
NL Utrecht (Centraal Station) 2 u 45 DE Köln - Hauptbahnhof
NL Eindhoven (Centraal Station) 2 u 30 DE Köln - Hauptbahnhof
NL Arnhem (Centraal Station) 2 u 30 DE Köln - Hauptbahnhof
BE Brussel (Centraal Station) 2 u 00 DE Köln - Hauptbahnhof
BE Luik-Guillemins (Centraal Station) 1u 05 DE Köln - Hauptbahnhof

Vertrek

Aankomst

Keulen

Forza tips over uw reis naar Keulen

Keulen ligt in het Duitse Noordrijn Westfalen en is dus prima met de auto te doen. Veruit de meeste van onze klanten gaan dus met eigen vervoer naar Keulen.

Een comfortabel alternatief is natuurlijk om met de trein naar Duitsland te reizen. Sommige routes naar Duitsland zijn goed te doen omdat ze een directe of indirecte verbinding met de snelle ICE treinen hebben. Dat geldt echter niet voor alle bestemmingen, en soms kan het ook een ongemakkelijke reis zijn met (te) veel overstappen. Klik op de button boven om zelf de mogelijkheden bij NS International te bekijken.

Let op: het is verstandig de treinreis pas te boeken als de wedstrijden binnen het speelweekend zijn vastgesteld. Dat gebeurt meestal zo'n 4 tot 8 weken voor vertrek. Bel ons gerust voor vragen daarover!

Trein stations

Alle trein stations die geschikt zijn voor een bezoek aan Keulen
Köln - Hauptbahnhof
Keulen 50667, Duitsland
Köln Hauptbahnhof is het centraal station van de Duitse stad Keulen, en ligt midden in de binnenstad naast de Dom van Keulen. Op dit station stoppen zowel de internationale treinen als alle regionale treinen in de regio. Als drukste treinstation van Duitsland is het ook goed verbonden met Nederland en België.

Rhein Energie Stadion

In 1919 kreeg Keulen de mogelijkheid om een nieuw gebouw in de stad te bouwen. Doordat dit vele extra banen op zou leveren, koos iedereen voor een nieuw voetbalstadion. Dankzij renovaties in 1975 en 2004 is het stadion omgetoverd in het mooie RheinEnergieStadion. Het stadion was één van de stadions tijdens het WK 2006.

Keulen

Hier komt binnenkort meer informatie over de stad, zoals deze ook in uw reisinformatie wordt getoond.