Reisverslag

Door Mevr. Mensink uit Heemskerk (NL)

Tottenham Hotspur vs. West Bromwich Albion

Over de wedstrijd kunnen we namelijk kort zijn: wat een fantastische partij van Tottenham!! West Brom kwam er niet aan te pas, werd aan alle kanten voorbij gelopen en bij de Spurs leek alles te lukken.

Het mooie voetbalweekend begon op vrijdag de dertiende... Op Schiphol konden we pas weg met een vertraging van 1:45 uur en in Engeland kregen we te maken met een gecancelde trein. Vervolgens vertrok de Stansted Express pas rond middernacht lokale tijd richting Londen-centrum met als gevolg dat de metro´s inmiddels niet meer reden toen wij deze nodig hadden om bij het Melia White House hotel te komen. De taxichauffeur bleek vervolgens een heel fanatieke West Ham supporter te zijn... Uiteindelijk waren we pas om 1:30 uur UK tijd op de hotelkamer en versleten. Volgende ochtend lekker ontbijtje en rustig richting The Lane. Met de metro naar Seven Sisters en dan 25 minuten High Road aflopen naar het stadion. Daar even bij de Ticket Collection de tickets ophalen.... Nou ja, even.... De rij was zo verschrikkelijk lang en het einde (of het begin, het is maar hoe je het bekijkt) niet te vinden... Wij hadden nog net 20 minuten over toen wij eindelijk de kaarten in ontvangst hadden genomen en moesten toen nog bij het juiste vak zien te komen (uiteraard precies aan de andere kant van het stadion!), de rugzak laten controleren, gefouilleerd worden en ons door de kleine toegangspoortjes wurmen. We zaten helemaal boven in het stadion en bij onze eerste blik de arena in liepen de mannen net vanuit de tunnel het veld op. Precies op tijd! En gelukkig maar. Over de wedstrijd kunnen we namelijk kort zijn: wat een fantastische partij van Tottenham!! West Brom kwam er niet aan te pas, werd aan alle kanten voorbij gelopen en bij de Spurs leek alles te lukken. Alleen de score had nog wat hoger mogen oplopen maar ook met 4-0 waren we dik tevreden. Daddy Kane scoorde een geweldige hattrick en mocht met de wedstrijdbal van het veld. Mooi cadeautje voor de kleine meid Ivy! 's Avonds naar Mamma Mia, de musical (Here we go again! ;-)) en op tijd naar bed want de volgende ochtend moesten we al vroeg op verplaatsing naar Manchester voor deel 2 van deze trip!


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!