Villarreal

Rating: 2 stars Estadio de la Cerámica   Villarreal, Spanje

Voetbalreizen Villarreal

Villareal speelt pas sinds 2000 vast in de Primera Division maar heeft zich daarna langzaam tussen de traditionele topclubs genesteld. In het fraaie 'El Madrigal' wordt vaak mooi voetbal gespeeld, wat al regelmatig tot het behalen van Europees voetbal heeft geleid. Een voetbalreis naar Villareal is een leuke keuze, waarbij we aanraden in het nabijgelegen Valencia te verblijven. In een uurtje bent u met trein of taxi bij Villareal voor de wedstrijd.
Paginahulp
Wis filter

Filters
 

Toon resultaten

(0) voetbalreizen gevonden

Filter de resultaten

Einde van de lijst bereikt..

Estadio de la Cerámica

Iets ten noorden van Valencia ligt het "Estadio de la Cerámica" (voorheen El Madrigal). Dit knusse stadion van lokale trots Villarreal CF biedt plaats aan 23.890 toeschouwers. Het stadje Villarreal telt slechts zo'n 50.000 inwoners, maar de helft daarvan zit dus wel bij iedere thuiswedstrijd in het sfeervolle stadion. Er zijn maar weinig clubs die in dit bastion punten weten te pakken.

Villarreal

Hier komt een introductietekst over deze bestemming. Deze wordt vooral gebruikt voor de reisinformatie, en eventueel kunnen we deze ook voor de site op de clubpagina gebruiken.

Referenties

Voor dit team zijn er nog geen referenties beschikbaar
Heeft u een reisverhaal voor dit team?