Levante

Rating: 1 stars Estadi Ciutat de Valencia   Valencia, Spanje

Voetbalreizen Levante

Levante wordt gezien als de tweede club van de sinaasappelstad, Valencia. In het verleden droegen Faas Wilkes en Johan Cruyff nog de blauw/rode shirts van deze club. Niet degraderen is al een knappe prestatie, maar in 2012 verraste Levante iedereen door zich zelfs voor Europees voetbal te plaatsen. Combineer een bezoek aan Valencia met een leuke wedstrijd voor een bijzondere stedentrip!
Paginahulp
Wis filter

Filters
 

Toon resultaten

(0) voetbalreizen gevonden

Filter de resultaten

Geen evenementen beschikbaar..

Staat uw gewenste reis er niet bij?
Mocht u een wedstrijd willen bezoeken die niet in dit overzicht staat, ga dan naar de pagina "Offerte op maat" en vul zo concreet mogelijk uw wensen in. Natuurlijk kunt u ons ook een e-mail sturen. We zullen u daarna zo spoedig mogelijk een voorstel op maat doen.

Offerte op maat

Hoe reist u naar Levante

Boek zelf uw reis naar Valencia en ben goedkoper uit.
Forza helpt je graag met het plannen van je reis naar Valencia. Er zijn voldoende geschikte vluchten naar deze populaire Spaanse stad beschikbaar, maar in algemene zin is het advies om vroeg te boeken. De directe vluchten op Valencia staan hieronder overzichtelijk bij elkaar, inclusiefbuttons met directe links naar de betreffende luchtvaartmaatschappijen die deze routes aanbieden. Doe er je voordeel mee!

Let op: wedstrijden worden regelmatig verplaatst vanwege live-tv uitzending of bekerverplichtingen. Houd daar bij het boeken van uw reis rekening mee! Lees deze informatie, maar u kunt ons ook altijd bellen of mailen voor vrijblijvend advies: lees alles over verplaatsingsrisico's en word niet verrast

Vluchten (8)

Vertrek Duur Aankomst Maatschappij(en)
NL Amsterdam Schiphol 2 u 25 ES Valencia Airport
BE Brussel Zaventem Airport 2 u 15 ES Valencia Airport
BE Charleroi Airport 2 u 10 ES Valencia Airport
DE Dusseldorf Airport 2 u 30 ES Valencia Airport
NL Eindhoven Airport 2 u 20 ES Valencia Airport
DE Keulen Airport 2 u 25 ES Valencia Airport
NL Rotterdam Airport 2 u 15 ES Valencia Airport
DE Weeze Airport 2 u 25 ES Valencia Airport

Vertrek

Aankomst

Valencia

Forza tips over uw reis naar Valencia

Valencia wordt ook wel 'Barcelona in het klein' genoemd, en de stad heeft alles: een gezellig oud centrum, 300 zondagen per jaar, cultuur, heerlijk eten, en gelegen aan de kust ook een fijn strand. De stad is ontzettend populair als stedentrip, en gelukkig zijn er daardoor vele maatschappijen die de route naar Valencia aanbieden. Maak je keuze uit de vluchtopties hierboven en boek snel een vlucht naar de stad van Valencia CF en Levante. Daarnaast is het de beste luchthaven om naar Villareal te gaan, dat op een uurtje met de trein van Valencia ligt.

Jazeker, Valencia heeft 2 clubs op het hoogste niveau. Als het je eerste keer in Valencia is, kan een bezoek aan het prachtige 'Estadio de Mestalla' niet ontbreken. Maar voor ervaren voetbalreizigers zijn het bescheiden Levante UD, waar ooit nog Faas Wilkes én Johan Cruijff voor uit kwamen, of de geelhemden van Villareal CF ook een prima alternatief. Voor vrijblijvend advies bel of mail gerust!

Luchthavens

Alle luchthavens die geschikt zijn voor een bezoek aan Valencia
Valencia Airport
Manises 46940, Spanje
Valencia Airport ligt zo'n 10 kilometer ten Westen van het stadscentrum. De kust ligt weer ten Oosten van het centrum. De luchthaven is met bus, taxi en metro eenvoudig en snel bereikbaar.
Reisduur 15 minuten       Reisafstand 10 kilometer

Lees meer

Estadi Ciutat de Valencia

Het Estadi Ciutat de València is eigendom van de gemeente Valencia en de thuisbasis van de tweede club uit Valencia, Levante UD. De mooiste wedstrijden in dit in 1969 gebouwde stadion, zijn natuurlijk de derby's tegen stadgenoot Valencia CF. Dit zijn wedstrijden op zich en de eer van de stad staat hier op het spel.

Valencia

Hier komt binnenkort meer informatie over de stad, zoals deze ook in uw reisinformatie wordt getoond.