Levante

Rating: 1 stars Estadi Ciutat de Valencia   Valencia, Spanje

Voetbalreizen Levante

Levante wordt gezien als de tweede club van de sinaasappelstad, Valencia. In het verleden droegen Faas Wilkes en Johan Cruyff nog de blauw/rode shirts van deze club. Niet degraderen is al een knappe prestatie, maar in 2012 verraste Levante iedereen door zich zelfs voor Europees voetbal te plaatsen. Combineer een bezoek aan Valencia met een leuke wedstrijd voor een bijzondere stedentrip!
Paginahulp
Wis filter

Filters
 

Toon resultaten

(0) voetbalreizen gevonden

Filter de resultaten

Geen evenementen beschikbaar..

Staat uw gewenste reis er niet bij?
Mocht u een wedstrijd willen bezoeken die niet in dit overzicht staat, ga dan naar de pagina "Offerte op maat" en vul zo concreet mogelijk uw wensen in. Natuurlijk kunt u ons ook een e-mail sturen. We zullen u daarna zo spoedig mogelijk een voorstel op maat doen.

Offerte op maat

Estadi Ciutat de Valencia

Het Estadi Ciutat de València is eigendom van de gemeente Valencia en de thuisbasis van de tweede club uit Valencia, Levante UD. De mooiste wedstrijden in dit in 1969 gebouwde stadion, zijn natuurlijk de derby's tegen stadgenoot Valencia CF. Dit zijn wedstrijden op zich en de eer van de stad staat hier op het spel.

Valencia

Hier komt binnenkort meer informatie over de stad, zoals deze ook in uw reisinformatie wordt getoond.

Referenties

Levante vs. Real Madrid

Reisverslag
De reis is perfect bevallen, zeker ook door de goede organisatie vanuit jullie kant. Valencia is een hele mooie stad en Levante een leuke club. Het enige minpuntje was de trage kaartcontrole bij het stadion, waardoor we de eerste twintig minuten van de wedstrijd hebben moeten missen. Dit terwijl we toch zeker een half uur voor aftrap bij het stadion waren. Maar dat is natuurlijk niet iets waar jullie wat aan kunnen doen. Qua tips zouden jullie in het begeleidende boekje misschien ook wat aanraders qua restaurants op kunnen nemen. Ik begrijp dat dit heel erg smaakgebonden is en dergelijke informatie kan ook snel achterhaald zijn, maar het was voor ons wel even goed zoeken naar een restaurant met authentieke tapas, in tegenstelling tot het standaard assortiment voor toeristen. Daarnaast zouden jullie misschien kunnen proberen om wat extra opties bij de reis te kunnen laten bijboeken. Denk hierbij aan fietsen huren (deden wij via het hotel, wat prijzig maar wel makkelijk was) en OV-kaarten. Al met al is het ons dus zeker heel goed bevallen! Zo goed zelfs, dat we ook naar jullie aanbod zullen kijken wanneer we onze volgende voetbalreis gaan boeken!

Door Dhr. Deceuninck uit Spijkenisse (NL).