Club Brugge

Rating: 2 stars Jan Breydelstadion   Brugge, België

Voetbalreizen Club Brugge

'Club' is de populairste van beide profclubs uit Brugge en heeft een trouwe en enthousiaste aanhang. Ook dit jaar gaat het blauw-zwarte gedeelte van de stad weer voor de landstitel. Geniet van het bourgondische Brugge en boek een verrassend leuke voetbalreis naar Club Brugge!
Paginahulp
Wis filter

Filters
 

Toon resultaten

(0) voetbalreizen gevonden

Filter de resultaten

Geen evenementen beschikbaar..

Staat je gewenste reis er niet bij?
Mocht je een wedstrijd willen bezoeken die niet in dit overzicht staat, ga dan naar de pagina "Offerte op maat" en vul zo concreet mogelijk je wensen in. Natuurlijk kun je ons ook een e-mail sturen. We zullen je daarna zo snel mogelijk een voorstel op maat toesturen.

Offerte op maat

Hoe reis je naar Club Brugge

Boek zelf je reis naar Brugge en ben goedkoper uit.
Introductie met betrekking tot reisinformatie naar deze bestemming.

Let op: wedstrijden worden regelmatig verplaatst vanwege live-tv uitzending of bekerverplichtingen. Houd daar bij het boeken van uw reis rekening mee! Lees deze informatie, maar je kunt ons ook altijd bellen of mailen voor vrijblijvend advies: lees alles over verplaatsingsrisico's en word niet verrast

Aankomst

Brugge

Forza tips over je reis naar Brugge
Hier komen binnenkort onze reistips hoe u het beste vanuit Nederland, België en Duitsland naar deze bestemming reist.

Jan Breydelstadion

Voor Euro 2000, dat Nederland en België organiseerde, werd er flink geïnvesteerd in het Jan Breydelstadion. Deze verbeteringen zorgden ervoor dat het 'Engelse' stadion aan werd gepast aan de actuele eisen en gastheer was van 4 wedstrijden op dit EK. Cercle en Club Brugge delen het Jan Breydelstadion nog, maar de overheid heeft plannen om een nieuw stadion in Brugge te bouwen.

Brugge

Brugge ligt in het noordwesten van België, en makkelijk bereikbaar vanuit Nederland. Binnen een paar uur met de auto of trein ben je er al. Brugge ontvangt jaarlijks vele toeristen, en als je de binnenstad van de stad ziet, begrijp je waarom. Het hele historische centrum staat nog overeind! Het bestaat onder andere uit kerken, monumentale panden en kleine en grote pleinen. Ook mooi zijn de diverse toegangspoorten rondom het oude centrum. En dan zijn er nog de ‘reien’, het Belgische woord voor grachten. Door de hele stad kun je er langs wandelen en op terrasjes zitten. Het is de reden dat de Brugge, ooit een internationale havenstad, het Venetië van het Noorden wordt genoemd.

Brugge is een prima stad voor een weekendje weg. Al is het maar om Brugge bij nacht te zien; de stad is dan prachtig verlicht. Langer dan twee dagen om in de stad rond te lopen is niet nodig. Binnen een uurtje of drie heb je een goed beeld van het centrum en de prachtige gebouwen.

De eyecatcher van Brugge is de “Onze Lieve Vrouwekerk”. De toren van deze kerk is maar liefst 122 meter hoog, en het is het hoogste bakstenen gebouw ter wereld. Verder zijn de pleinen de Grote Markt (met de 83 meter hoge “Belfort”) en de Burg (met het Stadhuis) goede coördinatiepunten. Maar duik ook zeker de zijstraten in, en kijk op de kleinere pleinen. Zeker op de Eiermarkt en het Huidenvettersplein vind je gezellige en kleinschalige horeca.

Brugge is ook de stad van de bruine cafés en de chocolaterieën, en je geniet er van de rijke, Belgische keuken. Natuurlijk, maak zeker een wandeling door het historische centrum, maar vergeet niet de tijd te nemen voor de nodige ontspanning!