Als u één van onze trouwe klanten bent die al jaren met ons mee reist, dan zal het u meteen zijn opgevallen: Forza heeft haar pakketten aangepast. Waar we ons tot voor kort specialiseerden in volledige voetbalreizen met “alles er op en er aan”, vindt u nu alleen nog pakketten van “ticket en hotel” op onze site. Het is het resultaat van een ontwikkeling die zowel de markt als onze reizigers gemaakt hebben. We leggen in deze blog graag de achtergrond van deze wijziging aan u uit, en waarom het juist een voordeel voor u is:

U bent goedkoper uit
Het boeken van een vlucht en daarnaast de service om ook in te checken is voor ons best een tijdrovend proces. In het verleden wilden onze klanten daar graag mee geholpen worden, maar in de loop der tijd merkten we dat de meesten daar zelf ook prima uit komen. Waar het boeken van een vlucht 10 jaar geleden voor velen nog best ‘spannend’ was, is het nu gesneden koek. Iedereen heeft inmiddels wel eens met een Easyjet, Ryanair of Transavia gevlogen. Als u zelf de vlucht kunt boeken scheelt dat ons best veel tijd, en dus geld. Dit voordeel leggen we bij u neer, dus bent u per definitief goedkoper uit.

U heeft (nog) meer keuze in het boeken van de gewenste reis
We werden vaak gevraagd of we ook losse tickets aan kunnen bieden. Als belangrijkste reden geldt dan meestal de vrijheid om zelf te bepalen welke reis u wilt boeken, en wanneer. Wilt u gebruik maken van vroegboekkortingen of juist wachten tot de wedstrijd is vastgesteld? De keuze is nu aan u, uiteraard met behulp van ons reisadvies. Losse tickets lukt helaas niet, omdat de kaarten meestal bij het hotel worden klaargelegd.


We bieden (nog) meer clubs en sporten aan
De tijd die voor ons vrij komt zullen we gebruiken om ons aanbod nog verder uit te breiden, van cult club tot top club. Ook zullen we spoedig andere sporten en concerten toevoegen. Voetbal blijft onze grote liefde, maar er zijn nog zo veel meer (sport)evenementen die de moeite waard zijn!

We geven u nog beter advies
Ook is er meer tijd om jullie te inspireren door bijzondere clubs en bestemmingen voor het voetlicht te brengen. In de meeste gevallen hebben we zelf bezocht, zodat we jullie uit eigen hand kunnen adviseren. Via onze nieuwsbrief en social media kanalen zullen we jullie op het spoor zetten van de mooiste stadions, en speciale aanbiedingen aan jullie doorgeven.


Wat blijft hetzelfde?
Behalve dezelfde kwaliteit en ruime keuze in hotels en wedstrijdtickets kunt u natuurlijk nog altijd een beroep doen op onze uitgebreide reiskennis. Bel ons gerust voor vrijblijvend advies over de juiste vlucht en de verplaatsingsrisico’s van de gewenste wedstrijd.

Toch liever de reis ook bij ons onder brengen?
We blijven servicegericht, en mocht u als (trouwe) klant toch liever hebben dat we de reis voor u boeken neem dan even contact op voor een offerte op maat. Advies is natuurlijk helemaal gratis, maar voor het daadwerkelijk boeken van uw reis geldt een toeslag van € 30 per persoon.

Forza is klaar voor de toekomst, gaan jullie (weer) met ons mee?! 

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen je graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!

  • Het grootste aanbod
    Van cult club tot top club
  • Duizenden fans gingen je voor
    Laat je inspireren door de vele klantverhalen
  • 24 uurs noodhulp
    Gelukkig zelden nodig, maar ook bij nood zijn we er