Reisverslag

Door Dhr. Fassaert uit Hulst (NL)

FC Barcelona vs. Getafe

Algemeen:de gehele reis, inclusief de voorbereiding prima geregeld.Goed hotel, centaal gelegen zodat je overal dichtbij zat. Het voetbalgidsje was buitengewoon goed bruikbar met goede tips. Het voetbalmuseum was mer dan de moeite waard, goed dat we dat erbij genomen hadden. En dan de wedstrijd.Super , na 45 min. 5-0 met een penalty van Messi in de eerste minuten. En we zaten aan de goede zijde van het doel.Fantastisch genoten tussen de fanatieke Catalaanse supporters. We hebben het al tegen vele kennissen verteld.Wij komen zeker nog een keer terug. gr. J. Fassaert

Algemeen:de gehele reis, inclusief de voorbereiding prima geregeld.Goed hotel, centaal gelegen zodat je overal dichtbij zat. Het voetbalgidsje was buitengewoon goed bruikbar met goede tips. Het voetbalmuseum was mer dan de moeite waard, goed dat we dat erbij genomen hadden. En dan de wedstrijd.Super , na 45 min. 5-0 met een penalty van Messi in de eerste minuten. En we zaten aan de goede zijde van het doel.Fantastisch genoten tussen de fanatieke Catalaanse supporters. We hebben het al tegen vele kennissen verteld.Wij komen zeker nog een keer terug.


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen je graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!