Transfer van Luchthaven Sevilla-San Pablo naar Sevilla

Sevilla (San Pablo) Airport (IATA: SVQ)

, 41020 Sevilla ES
www.aena.es/en/sevilla-airport/index.html

Sevilla Airport ligt zo'n 10 kilometer ten Oosten van Sevilla, en wordt vooral gebruikt door low cost airlines Vueling en Ryanair. Gezien de relatief korte reistijd, en - daardoor - schappelijke prijs is een taxirit naar het centrum een prima keuze. Natuurlijk is er ook een goedkopere bus beschikbaar. We leggen het hier verder uit:

De taxi's van de luchthaven naar het centrum van Sevilla hebben een vast afgesproken tarief dus laat je niet verrassen. Onze informatie hieronder kan gedateerd zijn, dus vraag daarom altijd voor vertrek even wat de prijs zal zijn voor je rit. De taxistandplaats is na aankomst op de luchthaven makkelijk buiten de terminal te vinden. Een rit naar het centrum duurt zo'n 15 minuten en je wordt natuurlijk voor je hotel afgezet.

Het alternatief is om met de bus van Tussam naar het centrum te gaan. Deze lijn heet 'EA Especial Aeropuerto' en vertrekt elke 12 minuten links buiten bij de aankomst terminal naar het eindpunt 'Estación Plaza de Armas' ten Westen van het stadscentrum. Afhankelijk van je hotel raden we aan eerder al uit te stappen, bijvoorbeeld bij de meer cenraal gelegen haltes 'Estación Santa Justa', 'Paseo de Las delicias' of 'Marqués de Paradas'. Vanaf daar wandel je waarschijnlijk eenvoudig naar je hotel. Afhankelijk van waar je uit stapt duurt deze busreis zo'n 30 tot 40 minuten.

Vervoerstype Duur Kostenindicatie Boek hier
Taxi 15 min € 22,20 per auto (enkele reis)
Bus 35 min € 4 per persoon (enkele reis)
Bovenstaande informatie is indicatief en slechts bedoeld als ondersteuning bij het plannen van je reis. Forza Voetbalreizen accepteert geen enkele verantwoordelijkheid voor eventuele gedateerde en/of foutieve informatie. Bel ons gerust voor actueel advies, we helpen je graag!