Transfer van Milaan (Malpensa) naar Milaan

Milaan Malpensa Airport (IATA: MXP)

, 21010 Milaan IT
www.milanomalpensa-airport.com

Milaan Malpensa ligt 50 kilometer ten Noordwesten van het centrum van Milaan. Vanwege de reisafstand is een taxi weliswaar comfortabel maar ook prijzig. Gelukkig zijn er prima alternatieven om met de bus of trein naar het centrum van Milaan te reizen. Check natuurlijk even de locatie van je hotel voor je een transfer boekt:

Het snelste alternatief voor de taxi is de Malpensa Express trein. Vanaf Terminal 1 reis je 2 keer per uur naar het treinstation 'Milano Cadorna'. Deze treinreis duurt 37 minuten, en vanaf Terminal 2 doe je er 5 minuten langer over. Je kunt ook de trein nemen naar 'Milano Centrale' (via 'Milano Garibaldi'). Deze doet er 52 minuten over vanaf Terminal 1 en ook weer 5 minuten langer vanaf Terminal 2. Tickets kun je op het station kopen of online via bijgaande buttons.

Vanaf Milaan Malpensa zijn er maar liefst 3 maatschappijen die een snelle en goedkope bus transfer naar het centrale trein- en busstation van Milaan aan bieden. Het gaat om 'Terravision', 'Malpensa Shuttle' en 'Autostradale'. Deze maatschappijen hebben vergelijkbare kosten en reistijden, en vertrekken meerdere keren per uur. Desondanks raden we aan om in de week voor vertrek deze bus alvast online te boeken (klik op de bijgaande buttons) zodat je zeker weet dat er een plekje voor je is op de tijd van je voorkeur. We adviseren je bustransfer tenminste een uur ná de verwachte aankomsttijd van je vlucht te boeken. Dan heb je voldoende tijd om door de douane heen te gaan, en het juiste busstation te vinden. Voor vrijblijvend advies daarover bel of mail gerust!

Vervoerstype Duur Kostenindicatie Boek hier
Bus 50 min € 8 per persoon (enkele reis)
Trein 45 min € 13 per persoon (enkele reis)
Taxi 45 min € 95 per auto (enkele reis)
Bovenstaande informatie is indicatief en slechts bedoeld als ondersteuning bij het plannen van je reis. Forza Voetbalreizen accepteert geen enkele verantwoordelijkheid voor eventuele gedateerde en/of foutieve informatie. Bel ons gerust voor actueel advies, we helpen je graag!