Transfer van Bergamo (Orio Al Serio) naar Milaan

Bergamo Airport (Orio al Serio) (IATA: BGY)

Via Aeroporto 13 , 24050 Milaan IT
www.milanbergamoairport.nl

Bergamo 'Orio al Serio' Airport ligt 50 kilometer ten Noordoosten van het centrum van Milaan. Het is qua passagiersaantallen de 3e luchthaven van Italië, en is een belangrijke basis voor budget maatschappij Ryanair. Vanwege de reisafstand is een taxi prijzig. Je zou in theorie met de bus van Bergamo Airport naar het centrum van Bergamo kunnen gaan, en vanaf daar met de trein verder reizen naar het centraal station van Milaan. Dit is goedkoop, maar wat omslachtig zeker omdat er een veel beter alternatief is:

Vanuit de luchthaven zijn er namelijk maar liefst 2 maatschappijen die een snelle en goedkope bus transfer van Bergamo Airport naar het centrale trein- en busstation van Milaan aan bieden. Het gaat om 'Terravision' en 'Autostradale'. Biede bussen doen er ongeveer een uur over, en vertrekken meerdere keren per uur. Desondanks raden we aan om in de week voor vertrek deze bus alvast online te boeken (klik op de bijgaande buttons) zodat je zeker weet dat er een plekje voor je is op de tijd van je voorkeur. We adviseren je bustransfer tenminste een uur ná de verwachte aankomsttijd van je vlucht te boeken. Dan heb je voldoende tijd om door de douane heen te gaan, en het juiste busstation te vinden. Voor vrijblijvend advies daarover bel of mail gerust!

Vervoerstype Duur Kostenindicatie Boek hier
Bus 1 uur € 6 per persoon (enkele reis)
Taxi 45 min € 100 per auto (enkele reis)
Bovenstaande informatie is indicatief en slechts bedoeld als ondersteuning bij het plannen van je reis. Forza Voetbalreizen accepteert geen enkele verantwoordelijkheid voor eventuele gedateerde en/of foutieve informatie. Bel ons gerust voor actueel advies, we helpen je graag!