Transfer van Luchthaven Milaan (Linate) naar Milaan

Aeroporto di Milano-Linate (IATA: LIN)

Viale Enrico Forlanini, 20090 Milaan IT
www.milanolinate-airport.com

Milaan Linate Airport ligt nog geen 10 kilometer ten Oosten van Milaan, en daarmee heel dichtbij het stadscentrum. Een transfer naar het centrum duurt dus niet lang, en is (mede) daardoor ook niet duur. Het jammere is alleen dat met name de wat duurdere luchtvaartmaatschappijen op deze luchthaven vliegen. Daardoor is het in ieder geval qua prijs niet de beste optie. Met deze opties ben je snel in het centrum:

Vanwege de korte reisafstand is een taxi prima betaalbaar. Afhankelijk van de drukte ben je in nog geen 20 minuten bij je hotel. Buiten de aankomsthal vind je voldoende taxi's.

Er is een nog goedkoper alternatief, namelijk deshuttle bus van 'Air Pullman' of van 'Autostradale'. Voor € 5 per persoon sta je in het centrum van de stad. Via de buttons hieronder boek je eenvoudig al voor vertrek naar Italië je bustransfer.

Let op: vanaf 2022 wordt verwacht dat het vliegveld ook met de metro direct verbonden is met het stadscentrum.

Vervoerstype Duur Kostenindicatie Boek hier
Bus 25 min € 5 per persoon (enkele reis)
Taxi 20 min € 20 per auto (enkele reis)
Bovenstaande informatie is indicatief en slechts bedoeld als ondersteuning bij het plannen van je reis. Forza Voetbalreizen accepteert geen enkele verantwoordelijkheid voor eventuele gedateerde en/of foutieve informatie. Bel ons gerust voor actueel advies, we helpen je graag!