Reisverslag

Door Mevr. Franke uit Alkmaar (NL)

Bayern München vs. Hamburger SV

Ik kan eigenlijk wel erg kort zijn het was allemaal perfect. Het boekje was zeer handig en heeft ons geholpen om het een en ander te vinden en om dingen te gaan doen. Kortom een zeer geslaagd voetbal weekend.

Ik kan eigenlijk wel erg kort zijn het was allemaal perfect. Het boekje was zeer handig en heeft ons geholpen om het een en ander te vinden en om dingen te gaan doen. De stad München was zeer de moeite waard om te bezichtigen en er was genoeg om te gaan zien. Wij zijn naar het Olympiapark geweest en dat was zeker de moeite waard vooral de 185 meter hoge toren waar je heel München en omgeving kon overzien. Ook de metro is een aanrader dagkaart voor 2 personen en je gaat de hele dag alle kanten op. Het hotel (Germania) was prima, nette kamers en een goed ontbijt en voor 10 euro per nacht kon je de auto parkeren in de parkeergarage van het hotel. De wedstrijd van Bayern tegen HSV was een beleving op zich niet zozeer de wedstrijd zelf maar alles erom heen. 70.000 man/vrouw, alle supporters door elkaar heen, prima sfeer en geen trammelant zo kan het ook. We vielen met de neus in de boter want Bayern vierde haar 110 jarig bestaan die dag en daardoor werden alle supporters getrakteerd op een sjaal met de tekst 'Bayern 110 jaar' en was er na afloop van de wedstrijd nog vuurwerk en wat andere festiviteiten. Kortom een zeer geslaagd voetbal weekend!


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!