Reisverslag

Door Dhr. van Zanten uit Beverwijk (NL)

AC Milan vs. Atalanta Bergamo

Gewoon een heel goed weekend gehad, waar wij allemaal met plezier op terugkijken. Ik zal jullie zeer zeker aanbevelen v.w.b. organisatie voetbalweekenden. Nogmaals hartelijk dank voor de uitstekende verzorging!!!!

Allereerst, namens de hele groep, heel hartelijk dank voor de uitstekende verzorging van het gehele gebeuren. We hebben een heel leuk weekend gehad!!! Hierbij onze bevindingen in chronologische volgorde: 1. Boekje was heel persoonlijk gericht en dat was heel leuk en heel goede informatie. 2. Zaterdagmorgen hadden we vertraging (vlucht kwam te laat aan uit Engeland). 3. Uitstekende verbinding tussen Malpensa en Milaan. 4. Uitstekend hotel (Ibis Centro Milano). Niks op aan te merken. 5. Afstand Centraal station- hotel best te doen lopend. 6. Voetbalkaartjes lagen keurig klaar op aankomstdag. 7. kwamen zowat het stadion niet in (stom van ons, we hadden geen legitimatie meegenomen). 8. Qua excursies: we zijn in het centrum geweest (de kathedraal bezocht en uiteraard daaromheen de luxe winkels) en op zondag naar een begraafplaats geweest. 9. Misschien een optie om wat uitgebreider het uitgaansleven en restaurants aan te geven (was best wel moeilijk om dit te vinden). Wat de wedstrijd aangaat: het is en blijft Italiaans voetbal. Zekerheid voor alles. Als ze voorstaan gaat de boel op slot en kan je net zo goed naar huis gaan. Gebeurt er niets meer!!!! Huntelaar kwam 20 min. voor tijd in het veld en heeft geen knappe bal meer gehad. Terugvlucht verliep prima. Precies op tijd vertrokken. Heel aparte maatschappij Easyjet (had nog nooit eerder met ze gevlogen) overigens!! Gewoon een heel goed weekend gehad, waar wij allemaal met plezier op terugkijken. Ik zal jullie zeer zeker aanbevelen v.w.b. organisatie voetbalweekenden. Nogmaals hartelijk dank voor de uitstekende verzorging!!!!


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!