Reisverslag

Door Dhr. Minderhoud uit Westkapelle (NL)

FC Barcelona vs. Real Madrid

We hebben zeer zeker genoten van onze voetbalreis, alles was zeer goed geregeld! De vluchten vertrokken op tijd, en het boekje was zeer bruikbaar om in Barcelona zelf te komen. Ook het hotel was netjes en schoon, en lekker dicht bij de Ramblas.

We hebben zeer zeker genoten van onze voetbalreis, alles was zeer goed geregeld! De vluchten vertrokken op tijd, en het boekje was zeer bruikbaar om in Barcelona zelf te komen. Ook het hotel (Sant Agusti) was netjes en schoon, en lekker dicht bij de Ramblas. De voetbalwedstrijd was geweldig om mee te maken, het is natuurlijk een zeer indrukwekkend stadion, en het was afgeladen vol! Het werd helemaal feest toen Barcelona 1-0 voorkwam. Wat wel jammer was is dat er 2 van onze kaartjes in het Real-Madrid vak waren, daar hadden we niet op gerekend. Gelukkig viel het wel mee wat fanatisme van de Real supporters betrof, maar de 2 vrienden van me die in dit vak zaten, zaten er toch niet zo op hun gemak. Ik wil je daarom ook graag adviseren om altijd kaartjes te regelen in een vak van de thuisspelende ploeg, of er zou specifiek om gevraagd moeten worden.


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!